2777
2789
عنوان

کات💔

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 63 پست
آره راست میگی یهو خودم رو وابسته نشون میدم و این بده میخام خیلی آروم و آهسته به قول شما پیش برم و مح ...

اره اگه خوانواده ها در جریان باشن عذت نفس تو هم حفظ میشه به عنوان یه دختر 

چون قبلا این راهو رفتم به سنگ خوردم تو خاهشن اهسته پیش برو گلم  

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

اره اگه خوانواده ها در جریان باشن عذت نفس تو هم حفظ میشه به عنوان یه دختر چون قبلا این راهو رفتم به ...

چشم عزیزم پس بهش بگم که خونواده ها رو در جریان بزاریم چون شاگرد یه مغازه هست سربازی نرفته و درسش هم آخر تابستون تمومه میگه بزار کارم درست شه سربازی برم درسم تموم شه آخه اینجوری کی بهم دختر میده

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره درست میگی من تو استکانش یه دریا ریختم که یهو فکر کرد کیه خب ولی الان دوست دارم میانه رفتار کنم ب ...

بهترین کار ممکنو میکنی افرین همین طور ادامه بده 

ت دیگه مث من نشی حد عقل  

چشم عزیزم پس بهش بگم که خونواده ها رو در جریان بزاریم چون شاگرد یه مغازه هست سربازی نرفته و درسش هم ...

اره خوانواده خبر داشته باشن شما کمتر اسیب میبینین

چرا اخه مگه راهتون دوره از هم

نه تو شهر خودمون هست ببین دوسال باید بره سربازی تا دوسال باید صبر کنم بعدش کارش درست شه اخلاقش هم یه روز خوبه یه زوز بد

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃