یه حی ششم بهم گفته پارتنرم کم دوسم داره و احتمال ازدواجمون زیاد نیست حالا گیج شدم میخام برم باهاش کات کنم ولی من بدی ای ندیدم ازش که اونقدرا بد باشه و دوسش هم دارم
🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبلا خیلی وابسته بودم شاید هنوز این وابستگی درونم باشه و دیشب هم نشونش دادم ولی میخام از این به بعد ...
مثه خودمی منم عاشق شدم میدونم چیه درکت میکنم ولی اهسته پیش برو مطمعن باش همه چی اوکیه میشه و فقط گلم خودتو توی الویت بزار چون این دنیا به هیچ کس وفا نکرده
مثه خودمی منم عاشق شدم میدونم چیه درکت میکنم ولی اهسته پیش برو مطمعن باش همه چی اوکیه میشه و فقط گلم ...
آره راست میگی یهو خودم رو وابسته نشون میدم و این بده میخام خیلی آروم و آهسته به قول شما پیش برم و محکم و جدی حرفام رو بزنم به قول شما پای خونواده ها در میون باشه بهتره
🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
نگاه عزیزم خیلی خودتو محتاج بهش نشون نده چون خاصیت پسر جوریه که تا بفهمه دختره خیلی میخادش هوا ورش میداره مثل یه ادم عادی باهاش رفتار کن نه خیلی سرد نه خیلی صمیمی