2777
2789
عنوان

کات💔

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 63 پست
به نظرت چطور حرفش رو پیش بکشم بگم واسم خواستگار اومده بابام میگه ازدواج کن منم میخام تو رو معرفی کنم ...

نگو خواستگار اومده خیلی ضایس

ولی بش بگو ما دیگ خیلی وقته تو رابطه ایم و بنظرم اندازه ی کافی باهم اشنا شیم 

بخاطر اینکه خیالمون راحت باشه و بتونیم راحت تر رفت و امد کنیم بهتره حانواده هارو در جریان اشناییمون بذاریم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیگه همه جا زیرنظرش داشتم به داداشام سپردم اوناهم چتای شو برام اوردن

و ازش پرسید م بیا ازدواج کنیم گفت باید کارمو سرو سامون بدم بعدش 

کلا میپیچوند من فهمیدم

اوایل میگفت ببینم اگه باکسی غیر من ازدواج کردی دوتاتونو میکشم ازین حرفا ولی الان رفته زندگیه یه نفر دیگه شده  

مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه 

دختر از نظر من خیلی خودتو وابسته به پسر نشون نده خودش بخاد پا پیش میزاره 

هیچی توی زندگی قشنگ تر از این نیس که  خودت ب خودت  عشق بورزی خودتو بیشتر از هم دووس داشته باش چون لایق بهترینای  

دختر از نظر من خیلی خودتو وابسته به پسر نشون نده خودش بخاد پا پیش میزاره هیچی توی زندگی قشنگ تر از ا ...

قبلا خیلی وابسته بودم شاید هنوز این وابستگی درونم باشه و دیشب هم نشونش دادم ولی میخام از این به بعد زیاد وابستگی رو نشون ندم بهش

آره دقیقا عشق به خود بهترین حسه دعام کن 

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
چشم عزیزم ایشالا هرچه ب صلاح مصلحتته همون بشهتو لایق بهترینای گلم

قربونت برم عزیزم لطف داری چطوری وابستگیم رو نشونش ندم

قبلا خیلی وابسته بودم شاید هنوز این وابستگی درونم باشه و دیشب هم نشونش دادم ولی میخام از این به بعد ...

مثه خودمی منم عاشق شدم میدونم چیه درکت میکنم ولی اهسته پیش برو مطمعن باش همه چی اوکیه میشه و فقط گلم خودتو توی الویت بزار چون این دنیا به هیچ کس وفا نکرده 

مثه خودمی منم عاشق شدم میدونم چیه درکت میکنم ولی اهسته پیش برو مطمعن باش همه چی اوکیه میشه و فقط گلم ...

آره راست میگی یهو خودم رو وابسته نشون میدم و این بده میخام خیلی آروم و آهسته به قول شما پیش برم و محکم و جدی حرفام رو بزنم به قول شما پای خونواده ها در میون باشه بهتره

مثلا دیر به دیر جوابش رو میدم

نگاه عزیزم خیلی خودتو محتاج بهش نشون نده چون خاصیت پسر جوریه که تا بفهمه دختره خیلی میخادش هوا ورش میداره مثل یه ادم عادی باهاش رفتار کن نه خیلی سرد نه خیلی صمیمی 

نگاه عزیزم خیلی خودتو محتاج بهش نشون نده چون خاصیت پسر جوریه که تا بفهمه دختره خیلی میخادش هوا ورش م ...

اره درست میگی من تو استکانش یه دریا ریختم که یهو فکر کرد کیه خب ولی الان دوست دارم میانه رفتار کنم به قول تو نه سرد نه صمیمی