2777
2789

برادرم خیلی وقته شیره تریاک میکشه

میگه وقتی یکسال تریاک بکشی دیگه نمیتونی ترک کنی ترکش غیر ممکنه ...نمیدونم چیکار کنم پوستم تو این خونه کنده شده بااین داداشم خیلی اذیت میکنه

جلو چشم خودمون چند ساعت میکشه همیشه هم اعصابش خورده دعوا داره

وسایل خونه رو میشکنه چاقو میکشه رومون و...

خیلی خطرناکه

اینجا میگفتن زنگ بزن اورژانس اجتماعی ...هیچ کاری نمیکنن  ۲ بار زنگ زدم فقط گفتن برو شکایت کن انگار خودم عقلم نمیکشه شکایت کنم داداشم بفهمه سرمو میبره

حتی پلیس هم کاری نمیکنه یه لحظه میاد و میره

کمپ زنگ زدم نیومدن...

نه فامیل نه همسایه هیچکی کمک نمیکنه 😭😭

تاپیک های  حاجت روایی تگم کنید   براتون صلوات میفرستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اعتیاد فقط خودش باید بخواد باید یه کاری کنید ک خودش با سیاهی زندگیش مواجه بشه و شما بهش کمک کن ...

خب چطوری؟

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

بهش بگو هم سنات زن و بچه دارن تا کی میخوای ادامه بدی شاید ب فکر فرو رفت

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

خب چطوری؟

راه های خیلی زیادی هست 

باید با توجه ب شخصیتش تصمیم گرفت ک چ کاری باید کرد 

یکی شخصیت مذهبی داره یه کمپ هایی هست ک ب لحاظ اعتقادی میترسوننشون 

یکی ترس از مردن داره با مرگ رو ب روش کنی 

یکی ترس از از دست دادن خانواده اش رو داره 

متفاوته 

خیلی سخته انشالله خدا بهش کمک کنه ولی اگر میخواد ترک کنه خودش باید بخواد اجبار فایده ای نداره چند سا ...

بیست و خورده سالشه

تاپیک های  حاجت روایی تگم کنید   براتون صلوات میفرستم