2777
2789
عنوان

کمد دیواری بزنیم یا رگال بخریم

489 بازدید | 27 پست

دوستان ما تازه خونمون رو رنگامیزی کردیم و براش هزینه زیادی پرداخت کردیم،موقع جا به جایی ها کمد لباسی که همه وسایل توش بود افتاد شکست و لباس ها و وسایل آرایشی جایی ندارن دیگه، حالا کار رنگ کاری تمام شده و فرش ها رو شستیم و پهن کردیم و تمیز کاری ها رو انجام دادیم خیلی خسته ایم و حوصله دوباره جمع کردن فرش ها برای کمد دیواری رو نداریم،الان کمدی که تا سقف بره و عرضش دو نیم متر باشه چقدر در میاد؟رگال لباس و یه میز آرایش بخریم بهتر نیست؟

رگال

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمد دیواری بهتره مرتب و شیک تر اینجوری میگی اصلا خوب نیست 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

کمد دیواری چون فقط چارچوب و در لازم داره قیمت ش پایین در میاد. دنیای وسیله توش جا میشه . فقط همون منطقه که کمد دیواری می‌زنین رو جمع کنید و بهش بگین خونه رو تمیز کردین تا حد امکان کارارو مغازه انجام بده .