2777
2789
عنوان

درس و عبرت زندگی شد برام واقعا…خداروشکر که زود فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2831 بازدید | 77 پست
عزیزم ازمایش غلظت خون دادی شما ؟؟

بله هیچ مشکلی نبود اما باز برای این سری دارم آمپول هاش رو میزنم دکترم گفت شاید عروقی که تشکیل میشه برای خونرسانی میگیره که تو آز نشون نمیده 

تازه هشت هفته شدم، قبلیارو تو همین هفته از دست دادم گفتم با این تاپیکم حتی یک نفر هم دلش آروم بگیره ...

روزی ۷۰ تا حمد بخون به خودت فوت کن با زیارت عاشورا برای سلامتی و عاقبت به خیریش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگم از اطرافیان واااااای… بی تاثیر نبود حرفای اونا هم روی من مخصوصاااا اینکه از ته دل میگن انشالله ج ...

خدا اینو برات نگه داره 

عزیزم خودت و همسرت بچه دوست بودین 

از چند سالگی پسرت دومی دوست‌داشتنی بیاری 

وضع مالی تون چطور 

اینا دغدغه های خودم که میپرسم از شما 

امشب یک بحث خانوادگی پیش اومد

شوهرم از خستگی و نگه داری پدرش توی بیمارستان می‌گفت اینکه انشاالله مرخص شد دیگه نوشابه و...بزاره کنار

خواهر کوچیک تر پرید جلو همه به شوهرم یا فریاد که چیکار داری چی بخوره نخوره هی میگی گیر دادی بس کن و....

بحثشون شد به غرور شوهرم برخورد

مادر شوهرم گفت هیچ بچه خوب نیست

بخاطر شما که ناتوان شدیم 

حالا کمتر بچه میوردیم و جوش نمیزدیم با شما سالم بودیم

بچه بیار غر میزنه خونه نداریم خونه ندادی اینو نداشتیم اینو نکردیم

هیچ بچه نیارین شما 

تو فکر فرو رفتم 

همیشه میگفتم اگر کمتر بچه میوردن خوشبخت تر بودیم  

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

اخی الهی اون بچه چی بود

اولی رو نفهمیدم دومی رو ژنتیک وقتی جنین رو بررسی کرده گفت دختر بوده و دوباررررره برای باره هزارم مُ ر دَم از گریه و ناراحتی و …😓 

میگم نمیخوام بچه چیبعد شوهرم گاهی میگه یکیم بیاریمپسرم تو ماه دوم باردار شدم وقتی اینطوری میگم میگم ...

پسرت الان چند سالش 

اگر صبر ایوب داری و پولداری بیار خواهر

من و شوهرم کم صبر هستیم و خونه نداریم و جنگ اعصاب برای پیشرفت میکشیم 

میگم حداقل یکی بمونه که هم خودم آرامشی بگیرم 

به خودم برسم و بفهمم زندگی یعنی چی 

هم پسرم بتونیم کمکش کنیم 

مثل خودمون حسرت به دل نمونه

پسرت الان چند سالش اگر صبر ایوب داری و پولداری بیار خواهرمن و شوهرم کم صبر هستیم و خونه نداریم و جنگ ...

الان خانواده خودش پر جمعیت 

از نظر رفاه در سطح پایینی بودن بچها 

خوبه آخر هفته ها دورهم هستند 

ولی بحث و اختلاف نظر زیاد دارن 

چی بگم 

مثلا برای ازدواجم بگیم فلان خصوصیاتو داشته باشه غیر از ایمان و اعتقادات غیر اونو خصوصیاتو قبول نکنیم ...

نه عزیزم، یه سری ملاک ها برای ازدواج اسمش میشه سخت گیری مثلا میگیری قد بالای صد و هشتاد میخوام ! تو قرآن هم راجبش خدا تاکید نکرده که چه خصوصیاتی داشته باشه قبول کن اگه نکنی نا شکری بشه، اما آیه داریم تو قرآن راجبه جنسیت بچه که هر چه خدا بخواهد و اصرررااارر رو نا شکری توش باعث قهر خدا میشه

روزی ۷۰ تا حمد بخون به خودت فوت کن با زیارت عاشورا برای سلامتی و عاقبت به خیریش

هرروز سوره حجرات ، تغابن ، حشر و حتماااا میخونم با یه عالمه سوره‌ی توحید و چندتا هم آیت‌الکرسی، ممنون که راهنمایی کردی حتما اجراش میکنم و اجرت با خدا و امام حسین

بله هیچ مشکلی نبود اما باز برای این سری دارم آمپول هاش رو میزنم دکترم گفت شاید عروقی که تشکیل میشه ب ...

عزیزم منم اولین بچم رو باخیاله راحت وبدونه دغدغه باردارشدم و دختر بود دومی رو بعد ۹سال یکم رژیم گرفتم برای پسر شدنش وبدونه ازمایش باردارشدم وبعد۳ماه سقط شد که پسر هم بود بعد بخاطر اینکه خواهرم جاریش چندتا بچش بخاطر غلظت خونش سقط شده بود منم رفتم ازمایش غلظ خون دادم ومتوجه شدم که از اون بوده وخون رسانی به جفتم کم بوده وبعدش باردارشدم وهمراهش تا اخربارداریم همش امپول دورناف میزدم واین یکی دختر شد اولش دروغ نگم چون دختر داشتم تو ذوقم خورد وتا دو روز گریه میکردم وناراحت بودم اما بعدش یکم فکر کردم گفتم دختر بزرگه من که هیچ همبازی تو فامیل همجنسش نیست پس کار خدا بوده مه فردای روزگار تنهانباشه وخواهر داشته باشه وواقعا هم همین شد الان دخترم ۵شالش شده وانقدر دوسش داریم که خداوکیلی با صد تا پسر عوضش نمیکنم اینا رو بهت گفتم که بدونی خدا خیلی ارحم راحمینه وهیچ وقت نمیخواد برای بنده اش تلافی کنه گاهی بی مسئولیتی ونداشتن سواد علمی اون پزشکه که باعث این مسایل به صورت چندین بار مکرر میشه ومارهمیشه اینارو گردنه خدا مینداریم وسریع از خودمون ایراد میگیریم

عزیزم ببخشید که طولانی شد اینشالله خدا یه بچه سالم وبا هر جنسیتی که صلاحتونه بهتون بده گلم 😘  

عزیزم منم اولین بچم رو باخیاله راحت وبدونه دغدغه باردارشدم و دختر بود دومی رو بعد ۹سال یکم رژیم گرفت ...

الهی که خدا دخترات رو حفظ کنه ، سعادتمندی خواهری دختر و پسر نداره واقعا صلاح دست خداست❤️🤍بله من هر آزمایشی به عقل جن میرسید رو دادم حتی چیزای بی ربط ولی نه من مشکل داشتم نه همسرم، باز با این حال دکترم برای احتیاط آمپول هارو نوشته منم هر شب میزنم دور نافم

خدا اینو برات نگه داره عزیزم خودت و همسرت بچه دوست بودین از چند سالگی پسرت دومی دوست‌داشتنی بیاری وض ...

سلامت باشی ممنونم

طبیعتا خیلی به شرایط روحی و روانی و اقتصادی خانواده ربط داره تصمیم برای بچه دار شدن یا نشدن جالبه ما اصلا نمیخاستیم ولی با صحبت با مشاور و مشورت با همدیگه یهو نظر جفتمون تغییر کرد

سلامت باشی ممنونمطبیعتا خیلی به شرایط روحی و روانی و اقتصادی خانواده ربط داره تصمیم برای بچه دار شدن ...

میتونم بپرسم چی گفتن که نظرتون عوض شد