2777
2789
عنوان

درس و عبرت زندگی شد برام واقعا…خداروشکر که زود فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2831 بازدید | 77 پست
عزیزم منم اولین بچم رو باخیاله راحت وبدونه دغدغه باردارشدم و دختر بود دومی رو بعد ۹سال یکم رژیم گرفت ...

ببخشید شما تو چند سالگی دومی رو سقط کردید ازمایش ذخیره تخمدان داده بودی

عزیزم شما چند سالتونه و اینکه ازمایش ذخیره تخمدانم داده بودی

۳۱سال، نه ذخیره تخمدان رو اگه خونریزی پریودی کم باشه شک میکنن مینویسن من اینجوری نبودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۱سال، نه ذخیره تخمدان رو اگه خونریزی پریودی کم باشه شک میکنن مینویسن من اینجوری نبودم

من تو ۳۸ سالگی ازمایش ذخیره دادم پایین بود براحتی هم باردار شدم ولی ماه سوم قلبش ایستاد الان میرم دکتر دلیل خاصی بهم نمیگن فقط یکیشون گفت اسپرین باید میخوردی ولی من ازمایش غلظت خون ندادم .رفتم رویان گفت ذخیره ت کمه دوباره ازمایش تکرار کن

من تو ۳۸ سالگی ازمایش ذخیره دادم پایین بود براحتی هم باردار شدم ولی ماه سوم قلبش ایستاد الان میرم دک ...

من آزمایش غلظت خون دادم، هیچ مشکلی نداشتم ولی دکترم برای احتیاط آمپول های دور نافی نوشت که هر روز میزنم، گفت شاید رگ هایی که بعداز بچه تشکیل میشن میگره و خونرسانی بهش کم میشه چون دوتاش هم عین هم قلبش تشکیل شد ضربانش کم بود و ایست کرد با این شرایط فعلا تا هفته ی نهم رسیدم بازم توکلم به خداست…

من آزمایش غلظت خون دادم، هیچ مشکلی نداشتم ولی دکترم برای احتیاط آمپول های دور نافی نوشت که هر روز می ...

انشاالله که خیر برا منم اولی اصلا قلبش تشکیل نشد دومی تشکیل شد افت ضربانم نداشت ولی یهو ایست کرد

انشاالله که خیر برا منم اولی اصلا قلبش تشکیل نشد دومی تشکیل شد افت ضربانم نداشت ولی یهو ایست کرد

انشالله ممنونم

هر چی دکترت صلاح دید انجام بده این آزمایش غلظت خون هم ضرری نداره انجام بده، انشالله به خیر و سلامتی باردار بشی ❤️

پسر شد😊

به سلامتی. منم جریانم مشابه شماست. بااین تفاوت که بچه ام دختره ویدونه است. ومن دلم پسرمیخاد وگاهی میگم کلانمیخام دیگه. چون خیلی اذیت شدم توزندگیم. از تهمتهاکه بهم زدن جنجالها وبی ابرویی هاکه برای خودم وخانوادم وخواهرهام درست شد میگم دخترداشتن سخته. 

❤️❤️

به سلامتی. منم جریانم مشابه شماست. بااین تفاوت که بچه ام دختره ویدونه است. ومن دلم پسرمیخاد وگاهی می ...

من همیشه تو تصوراتم دختر داشتم و باهاش عروسک بازی کردم هررر لباس دخترونه‌ای ببینم دلم میریزه … حتی رفته بودیم واسه تو دلیم لباس نوزادی بخریم یهووو نا خداگاه کفش خیلی ناز دخترونه دیدم به شوهرم میگم واااای بزار من اینارو بخرم واسه دل خودم!! اما خب تسلیم خاست خدا شدم الهی که عاقبت بخیر بشن جفتشون 

من همسرم اگر راضی میشد آی وی اف میکردم ولی ته دل جفتمون یکی میگفت اگه دختر قسمتت نباشه چی؟!؟ شوهرمم گفت میسپرم به خدا نمیخوام دخالت کنم اصلاااا قبول نکرد!  منم تا وقتی با اصرارر دختر میخاستم دوتاش هم سقط کردم تا شبی که جدی و محکم و خسته قرص هام تموم شده بود نمیخاستم ادامه بدم به خوردن گفتم خدا خاست بهم بده منم میخوام نخاست یدونه کافیم هست … همون ماه بدون یدونه قرص(واسه منی که سه سال دارو میخوردم و دوتا سقط داشتم یعنی معجزه) باردار شدم و این پسرم برام موند بخاطره همین فکر میکنم یه نشونه‌اس از طرف خدا که خیر من تو پسر دار شدن بود شاید توانایی تربیت یه دختر رو ندارم و قرار نیست خوشبخت بشه…