2777
2789
عنوان

درس و عبرت زندگی شد برام واقعا…خداروشکر که زود فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2830 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اشناهای نزدیک ماهم ناخواسته بود بچه ی سومش خانومه که باردار شد شوهرش کلی غر میزد و نارضایتی که سقط کنیم و... 

خیلی عجیب تو سونوی بعدی گفتن جنین نیست پوچ

قشنگ انگار خدا اون بچه رو برداشت 

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
اینقدر ناراحتم که چراااا سر جنسیت که خدا تو قران فرموده به هرکس که بخواهم دختر و به هر کس که بخواهم ...

منم یک پسر دارم مثل شما 

میگم اگر قرار باشه دومی بیارم حتما دختر می‌خوام 

وگرنه قرار باشه دوباره پسر بشه همین یکی خدا نگه داره برام 

آدمیزاد وسوسه میشه 

بعدش مردم اینقدر میگن دختر نداری و فلان 

توی استرس میندازن ادمو

تاپیک تلنگر خوبی بود

و اینکه من الان خدا ببخشم همش میگم دومی نمیخام 

برای چی بیارم بچه به چه درد میخوره 

واقعا نمیتونم و نمی‌خوام 

ولی میترسم این حرفام ناشکری محسوب بشه 

زمانی که نظرم عوض شد خدا بهم نده

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

الان میبینم بعضیا با جدیت دنبال جنسیت هستن دلم میخواد برای همشون از این سرنوشتم بگم و بگم تروخدا دعا ...

الان جنسیت دومی چیه گلم

پسرتون چند سالش

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

منم یک پسر دارم مثل شما میگم اگر قرار باشه دومی بیارم حتما دختر می‌خوام وگرنه قرار باشه دوباره پسر ب ...

نگم از اطرافیان واااااای… بی تاثیر نبود حرفای اونا هم روی من مخصوصاااا اینکه از ته دل میگن انشالله جنست جور بشه تو دختر دار بشی دختر دلسوزه مادره بعد برات صلوات میفرستن🫨😳 اما من که بچه و کم عقل نبودم نباید تحت تاثیر این حرفا منم دور میگرفتم که بخوام به جای دعا برای خیر صلاح زندگیم بشینم بگم اصلااااا من پسر نمیخوام و نا شکری کنم… اگه به دنیا میومد اولی الان سه سالش بود تقریبا😭😞😞

الان جنسیت دومی چیه گلمپسرتون چند سالش

تازه هشت هفته شدم، قبلیارو تو همین هفته از دست دادم گفتم با این تاپیکم حتی یک نفر هم دلش آروم بگیره به خاست خدا انشالله خدا اینو دیگه ازم نگیره حداقل😭😭😭

از کدوم لحاظ گلم جنسیت یا کلا اقدام به بارداری دوم

میگم نمیخوام بچه چی

بعد شوهرم گاهی میگه یکیم بیاریم

پسرم تو ماه دوم باردار شدم وقتی اینطوری میگم میگم شاید به راحتی باردار نشم نمیدونم هم میگم هم عذاب وجدان میگیرم

مرسی که گفتی تجربه ارزشمند ت رو انشالله به سلامتی دنیا بیاد کوچولوت عاقبت به خیر باشه و سالم و سلامت ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم هزار برابر خیر و خوشی و سلامتی هم آرزوی من برای تو❤️❤️❤️

نگم از اطرافیان واااااای… بی تاثیر نبود حرفای اونا هم روی من مخصوصاااا اینکه از ته دل میگن انشالله ج ...

مثلا برای ازدواجم بگیم فلان خصوصیاتو داشته باشه غیر از ایمان و اعتقادات غیر اونو خصوصیاتو قبول نکنیم بازم ناشکری میشه؟؟

مثلا اختلاف فرهنگی عیب ظاهری یا فلان قومیت یا شغل نباشه اینا ناشکریه؟؟