2777
2789
عنوان

درس و عبرت زندگی شد برام واقعا…خداروشکر که زود فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2830 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش کلیییییی آزمایش داده بودم همه چی اکی بود… اما دوباره اتفاق مشابه افتاد حتی جنین رو برای آز ژنتیک بردیم آزمایشگاه هیییییچ دلیلی نتونستن بیارن و همههه چی خوب بود ولی من باااز سقط کردم😞😞😞

اینقدررررر این ناشکری اولی بد بود و خدا رو ناراحت کردم که خدا بعداز سه سال دوا دکتر که هیچیمون هم نیست فقط بی دلیل سقط میکردم الان دوباره برام خاسته که باردار بشم…🥹 اما اما اینبار فقط میگم هررررچی خدا بخواد هر جنسیتی بشه رو چشمام بزرگش میکنم و برام عزیزه 

اینقدر ناراحتم که چراااا سر جنسیت که خدا تو قران فرموده به هرکس که بخواهم دختر و به هر کس که بخواهم فرزندی پسرم عطا میکنم من اون موقع اینقدررررر نا شکر بودم که بخوام با این دوتا اتفاق وحشتناک که برام افتاد به خودم بیام😓😞

الان میبینم بعضیا با جدیت دنبال جنسیت هستن دلم میخواد برای همشون از این سرنوشتم بگم و بگم تروخدا دعاهات تبدیل نشه به ناشکری… یه طور از خدا نخوایین که خدا قهرش بگیره… نمیگم دختر دوست نداشته باشین یا پسر نخوایین نهههه ولی اول بگین خدا بعد هم هر چی شد چون خدا داده خوشحال باشین و صالح تربیتش کنید❤️🤍🥹

اینقدررررر این ناشکری اولی بد بود و خدا رو ناراحت کردم که خدا بعداز سه سال دوا دکتر که هیچیمون هم نی ...

مو به تنم سیخ شد 

واقعا تو کار خدا نباید دخالت کرد

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱