2777
2789

من خودم فارسم مردم زنجان ترکن بینشون اذیت نمیشم ؟ اون زبون بومی که برای من مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ برداشت بد نکنید واقعا منظوری ندارم چون تاحالا توی همچین موقعیتی نبودم 

امکانات شهرش چطوره ؟ برای خرید و تفریح؟ 

خیلی دودلم بین رفتن 

زنجانیم ،شهر کوچیک وآروم با هوای خنک و مردمانی ساکت هم کلاسیای من همه راضی بودن بعضیاشون همینجا موندن و شاغلن دلشون نمیاد برن

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

زنجانیم ،شهر کوچیک وآروم با هوای خنک و مردمانی ساکت هم کلاسیای من همه راضی بودن بعضیاشون همینجا موند ...

ممنون عزیزم 

خیلی کوچیکه شهرش ؟ مثلا جوری هست که حوصلم سر بره برم بیرون بگردم ؟ یا برای خرید فروشگاهاش خوبن ؟ 

شبیه اراک یا همدان هست ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم خیلی کوچیکه شهرش ؟ مثلا جوری هست که حوصلم سر بره برم بیرون بگردم ؟ یا برای خرید فروشگاها ...

اره بابا پس چی ک مرکز استانه ها خیلی کوچیک نیس ،بافت شهری باکلاسی داره گدا کمتر توش میبینی،اراک رفتم شهر مردگانه اصلا قابل مقایسه نیس

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم