آفتابگردونننن مدیر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 463 عنوان آستنرابا استامینوفن و سرماخوردگی | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 25 پست آسنترا با قرص سرما خوردگی و استامینوفن تداخل داره، میشه بگین حالم خیلی بده 1403/06/15 | 01:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خاطره۴۰۱ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 514 تجربه کردی؟ چند ساله عزیزم شاید کنترل بشع ولی خوب نشدهمن اس سیتاور میرتازاپین
خدایافقطتورودارمممم عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 1730 پنیک میشدم بنظرت برای من که استرس دارم. واضطراب اجتماعی مخصوصا. بخورم موثره. افسردگی دارم کلا
خدایافقطتورودارمممم عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 1730 چند ساله عزیزم شاید کنترل بشع ولی خوب نشدهمن اس سیتاور میرتازاپین پنیک چجوریه ؟؟
آفتابگردونننن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 463 منم نزدیک 5ماهه میخورم از ی ماه قبل دوزش رو کم کردم ک ترک کنم بعد 1 چهارم دو هفته استفاده کردم ترکش ... منم دقیقا بخاطر تپش قلب و پانیک اتکشروع کردم، خیلی بهترم خداروشکراما هنوز کامل خوب نشدمدکترم گفته دوزشو بکنم ۱ قرص در روزولی من هنوز همون نصفو می خورم
آفتابگردونننن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 463 برای چی میخوری اسنترا رو؟؟. وچه تاثیری داشته ؟؟ برا جلوگیری از حمله های عصبی پانیک اتک و تپش قلب و استرس و اضطراببرای من تاثیرش مثبتهنمی گم کامل کامل درمان شدماماتوی این یکماه که می خورم بهترمالبته هفته اول و دوم حال یکم بدتر میکنه
آفتابگردونننن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 463 بنظرت برای من که استرس دارم. واضطراب اجتماعی مخصوصا. بخورم موثره. افسردگی دارم کلا اره عزیزمبرای همینه،ولی از دوز یک چهورمیک هفته باید شروع کنیبعد نصفچونکه اوایلش یکم تشدید میکنه بد اوکی میکنه
خدایافقطتورودارمممم عضویت: 1403/02/16 تعداد پست: 1730 اره عزیزمبرای همینه،ولی از دوز یک چهورمیک هفته باید شروع کنیبعد نصفچونکه اوایلش یکم تشدید میکنه بد ... ۵۰ بگیرم بعد یک چهارم بخورم ؟؟ببخشید تاچه مدت بخورم بعد نصف وبعدم کامل...میشه بگی تاثیر مثبتش برات چی بوده
آفتابگردونننن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 463 ۵۰ بگیرم بعد یک چهارم بخورم ؟؟ببخشید تاچه مدت بخورم بعد نصف وبعدم کامل...میشه بگی تاثیر مثبتش برات ... تپش قلب و اضطراب و افسردگیمو کم کردهولی باید روانشناش این دارو رو تجویز کنهبدون نسخه نمیدنش
آفتابگردونننن مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 463 ۵۰ بگیرم بعد یک چهارم بخورم ؟؟ببخشید تاچه مدت بخورم بعد نصف وبعدم کامل...میشه بگی تاثیر مثبتش برات ... روانپزشک*
خاطره۴۰۱ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 514 بنظرت برای من که استرس دارم. واضطراب اجتماعی مخصوصا. بخورم موثره. افسردگی دارم کلا تحت نظر پزشک باش از خودت نخور
خاطره۴۰۱ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 514 پنیک چجوریه ؟؟ حس مرگ وحشتناک تپش قلب شدید. حس میکنی داری میمیری بدنت بی قرار میشه یه جا نمیتونی بند بیای فکر میکنی دنیا داره تموم میشه همین الان که بمیری خیلی بده.