گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 458 عنوان یه حس شیشم بیاد به من بگه واقعا دوستم داره یا نه🙂 46 بازدید | 4 پست شوهرم واقعا نمیدونم دوست داشتنش واقعیه یا ظاهریهخودش میگه خیلی دوستت دارم اما خیلی مغروره الان چند ماهه خیلی عوض شده میگه توهم میزنیالبته مشکلاتی هم داره یه حس ششم واقعی بیاد بگه چه حسی داره به رابطه ما ؟به همسرم؟ 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar امروز | 04:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیدای_او_سابق عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 3696 پرنده داری خونت؟ عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 458 پرنده داری خونت؟ نه بخدا 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 458 پرنده داری خونت؟ ولی پرنده یا کریم میاد تو تراس یا حیاط لونه میکنه بهم نمیفته. ببینم نمیزارم لونه کنه چون خبر بدی بهم میرسه یه بار یاکریم لونه کرد تخم گذاشت بچش از تخم بیرون اومد همونروز من سقط کردم در این حد بهم نمیفته 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar
گل_همیشه_خندان مدیر استارتر عضویت: 1404/06/28 تعداد پست: 458 هیچکی نمیگه خیلی نامردین حستونو بگید هر حسی دارید 🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar