2777
2789
عنوان

دوست دارم خودکشی کنم

295 بازدید | 16 پست

اونقدر سختی کشیدم که دیگه دوست ندارم زندگی کنم

از زندگیم متنفرم

همه ی آرزوهام حسرت شد

این همه سال گذشت ولی هیچ وقت خوشی رو با چشم خودم ندیدم

حالا که بعد از سال ها یه کم اوضاع زندگیم بهتر شد یه از خدا بی خبر نابودش کرد

میخوام خودکشی کنم

یه بار هم قصدش داشتم اما نشد

یعنی بیهوش شدم و زمانی که به هوش اومدم دیگه حرفش و نزدم

نگفتم که قصدم چی بوده

هر چی بود اون موقع نشد

الان که اوضاع داره مثل زندگی تلخ گذشته ام میشه دیگه نمیتونم تحمل کنم

نمیدونم چرا خدا خودش جون منو قبلا نگرفت

دیگه برام مهم نیست

مگه من چقدر تحمل دارم که همه چی برام حسرت باشه

چقدر دیگه صبر کنم

این وسط نگران بچه هامم

خدا کنه اونا بعدا بتونن خوب زندگی کنند💔

‌                                                                                         

خواهر من تو رو خدا وقتی این فکر به سرتون زد یک هفته به خودتون وقت بدید مطمئنم حالتون بهتر میشه چرا میخوای خودتو از چاله بندازی تو چاه

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با رفتنت چیزی درست نمیشه فقد بدتر میشه، بمونو کنار بیا با این زندگی بلاخره یا درست میشه شرایط یا ب وقت خودش تموم میشه همچی، صبر بباید کرد عمر خودش کوتاه هست نیازی نیست خودمون کوتاه ترش کنیم

خواب نداری ؟!!!

نه ندارم 

به زور قرص میخوابم

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

من به فکر بچه هام بودم بیخیال شدم توهم اگه واقعا دلت میسوزه و دوستشون داری و نمیخوای فردا زیر دست هرکس و ناکسی بیفتن اینکارو نمیکنی 

لعنت کن شیطون رو .. 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

چرا🥲

نمیدونم 

اگر پسرم نبود اگر اینقد وابستگی نداشت بهم و دلم براش نمیسوخت حتما خودکشی میکردم از این نکبتی که توشم رها میشدم 

اما بعد فکر میکنم که خودکشی حرامه و آخرتم هم به کثافت میکشم 

ولی واقعا خسته ام 

اینقد حالم بده که منتظر مرگم ولی نمیاد 😭😭😭😭

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

خب چرا آخه ، ذهنت مشغول چیه

نمیدونم 

پرش ذهن دارم 

تمرکز ندارم 

وسواس فکر دارم 

ای خدا چقد مرگ خوبه

منم ی مدت ایتحوری بودم خیلی بده خدا هیجکسو اینطوری نکنه🥲

خدا اصلا نمیشنوه 

خدا منو نمیبینه