اول اینکه بگم بله از سال 92 قانون عوض شده و به دخترای بالای 30 سال که وضع مالی مناسبی دارن بچه میدن که اکثر اوقات 6 یا 7 سال به بالاس چون کوچولو هارو به زوجین بیشتر میدن و چند نفرم دیدمکه به سرپرستی گرفتن اما چرا فقط دختر پسر بی سرپرستم زیاده خب
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر بدن که چند سال بعد چشم داشته باشه رو طرف؟ چیزای دارک؟
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!
ولی اونجا اخناتونم بود اگه بخواند چشم داشته باشه همون اول داره ربطی به محرم نامحرم نداره ولی چی بگم قانونه دیگه باز مجرذی دختر اوردن از اینکه به خاطر بچه شوهر کنی خیلی بهتره