2777
2789

خودم یکی بگم ،اون دختری که با نامزدش عصر  می‌ره ،یه جای تفریحی ،بعد چند تا اراذل و اوباش میان به هر دوی اونا تجاوز می کنند ،تو یکی از استانهای شمال‌غرب اتفاق افتاده بود ،خیلی ترسناکه به نظرم 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 

ای وای چه بد

تو مشهدم چندسال پیش ی زوجی میرن ابمیوه بخورن تو یکی از خیابونای شلوغ خفتشون میکنن تو ماشین اینجور که شنیدم تجاوز میکنن به خانوم همون جا 

وقتی شنیدم دعا میکردم دروغ باشه واقعا وحشتناکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانمی هم مهمان برنامه ماه عسل بود ،با شوهرش رفته بودن گنج پیدا کنند ،شریک کاری شون این خانم و شوهرش رو به بهانه ای می‌بره بیابون و اونجا اینا رو میندازه ته یک چاه ،شوهره فوت می کنه درجا ،ولی خانمه تا چند روز زنده کنار جسد در حال پوسیدن شوهرش میمونه

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
ای وای چه بدتو مشهدم چندسال پیش ی زوجی میرن ابمیوه بخورن تو یکی از خیابونای شلوغ خفتشون میکنن تو ماش ...

اینو من نشنیدم

یه خانمی هم مهمان برنامه ماه عسل بود ،با شوهرش رفته بودن گنج پیدا کنند ،شریک کاری شون این خانم و شوه ...

اره اینو دیدم 

دختره میگف زبونش خشک شده بود نمیتونست تکون بده اسپری عطر زده بود ب زبونش

یکی از مناطق ییلاقی استانمون یه سرهنگ و همسرش و دخترشون میرفتنه سر باغشون توی راه ۴ تا پسر جوون راهشون رو میبندن و به دخترشون تجاوز میکنن و دختره رو بر میدارن میبرن بعد از چند روز دختره گوشی یکی از پسرا رو کش میره و تماس نیگیره با پدرش ولی نمیتونه صحبت کنه بلافاصله پلیس نقطه زنی میکنه و پیداشون میکنه هر ۴ تا پسر رو اعدام کردند

بسیار دردناک بود ۴ نفر جلوی چشم پدر به دخترش تجاوز کنن 

هر چند اعدام شدند ولی دیگه اونا آدمای سابق نمیشن

وایییی یک چیزی یادم اومد پشم ریزون ،اسم شهر رو نمی‌گم بر نخوره بهشون .

تو اواخر دهه هشتاد ،یک دختری ازدواج می‌کنه ،ولی بهانه ش این بوده که اختلاف سنی ش با شوهرش زیاده و شوهرش اینو درک نمیکنه ،،

یک کمی فکر کن

یآدمه یکی اینجا تعریف میکرد خواهر شوهرش یه شب خونه تنها بوده مامان باباش عروسی بودن اینم هی ز میزنه ب اونا می‌گفته من میترسم زودتر بیاین 

وقتی برمیگردن میبینن دختره غرق خون مرده 

تلفنم تو دستش

پلیس تحقیق کرده فهمیدن خود دختره درو باز کرده 

‌پس ینی آشنا بوده 

ولی هیچوقت نفهمیدن اون آشنا کی بوده

اصن یجوری شدم وقتی اینو خوندم

ترس برم داشت

یه دختر ۱۷ ساله توی شهرمون میره خونه عموش ، عموش و پدرش با هم اختلاف داشتن عموی کثافت به دختره تجاوز و میکشدش و میبره بیرون شهر میندازه بعد از چند روز که خونواده دختره دنبالش میگشتن مردم جسد رو پیدا کردند 

بعد خانواده ها هم نمیزاشتن این طلاق بگیره ،،،

اینم با یکی دوست میشه ،پسره مادرش فوت کرده بوده ،پدر و برادرش هم سر کار میرفتن دیگه خونه خالی بوده ،

با این دختر میرفتن اونجا ،،،

یه روز پسره میگه من رفیقمم میارم ،دختره قبول می کنه ،

یک روز دختره با دوتا پسرا تو اون خونه بودن  ،رفته بودن حمام ،و کار خدا رو ببینید ،ابگرم کن انگار مشکل پیدا می‌کنه هر سه رو گاز میگیره ،عصر که خانواده پسره از سر کار بر میگردند اینا رو تو وضعیت افتضاح تو حمام پیدا من ی کنند ،

البته یادم نیست که چند نفر شون مرده بودن