2777
2789
عنوان

دکتر سزارین تهران با بخیه خوب

1687 بازدید | 32 پست

سلام خلاصه گفتم، تهران دکتری میشناسید که سزارین اختیاری کنه و بخیه هم خوب بزنه ردش کم بمونه؟ نزدیک ماه آخرمه هنوز برای دکتر به نتیجه نرسیدم 

خدیاااااا منم ی روز بیام گریه کنم بگم دکتر خوب برا سزارینننن میخامممممم بخیه خوب بزنههههههه😕🥲😂💔

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر فاطمه علیزاده بیمارستان نیکان بخیه من انقدر خوب زد خودشم گفت ببر ب هر دکتر و ماما دوست داری نشون بده ببینن کیف میکنن چ بخیه ای زدم

خداییش هم عالی بود و راصی بودم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
کدوم نیکان؟ سزارین اختیاری هم میکنه؟ رد بخیه اتون خوب شده؟

بله سزارین من اختیاری بود سال ۹۷

نیکلن ک تو اقدسبه هست

رد بخیه اصلا یکبار هم بعدش حتی پیش هیچ پزشک و مامایی نرفتم یک چسب گذاشت تازه من با همون شکم بعد زایمان ۴ طبقه رو با پله پایین و بالا میرفتم چون پسرم زردی داشت

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

عزیزم جای بخیه مهمه

اما فرز بودن دکتر هم خیلی مهمه جاری من متخصص بیهوشی با دکتر علیزاده یک مدت همکار بودن

ایشون ب من دکتر علیزاده رو پیشنهاد دادن چون میگفتن فرز هستش و سزارین سری جمع میکنه

بله سزارین من اختیاری بود سال ۹۷نیکلن ک تو اقدسبه هسترد بخیه اصلا یکبار هم بعدش حتی پیش هیچ پزشک و م ...

خدا رو شکر. ایشون زیرمیزی زیاد میگیره؟ از نیکان اقدسیه راضی بودی؟ اتاقت خصوصی بود؟