2777
2789
عنوان

دکتر سزارین تهران با بخیه خوب

1890 بازدید | 32 پست

سلام خلاصه گفتم، تهران دکتری میشناسید که سزارین اختیاری کنه و بخیه هم خوب بزنه ردش کم بمونه؟ نزدیک ماه آخرمه هنوز برای دکتر به نتیجه نرسیدم 

خدیاااااا منم ی روز بیام گریه کنم بگم دکتر خوب برا سزارینننن میخامممممم بخیه خوب بزنههههههه😕🥲😂💔

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر فاطمه علیزاده بیمارستان نیکان بخیه من انقدر خوب زد خودشم گفت ببر ب هر دکتر و ماما دوست داری نشون بده ببینن کیف میکنن چ بخیه ای زدم

خداییش هم عالی بود و راصی بودم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
کدوم نیکان؟ سزارین اختیاری هم میکنه؟ رد بخیه اتون خوب شده؟

بله سزارین من اختیاری بود سال ۹۷

نیکلن ک تو اقدسبه هست

رد بخیه اصلا یکبار هم بعدش حتی پیش هیچ پزشک و مامایی نرفتم یک چسب گذاشت تازه من با همون شکم بعد زایمان ۴ طبقه رو با پله پایین و بالا میرفتم چون پسرم زردی داشت

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

عزیزم جای بخیه مهمه

اما فرز بودن دکتر هم خیلی مهمه جاری من متخصص بیهوشی با دکتر علیزاده یک مدت همکار بودن

ایشون ب من دکتر علیزاده رو پیشنهاد دادن چون میگفتن فرز هستش و سزارین سری جمع میکنه

بله سزارین من اختیاری بود سال ۹۷نیکلن ک تو اقدسبه هسترد بخیه اصلا یکبار هم بعدش حتی پیش هیچ پزشک و م ...

خدا رو شکر. ایشون زیرمیزی زیاد میگیره؟ از نیکان اقدسیه راضی بودی؟ اتاقت خصوصی بود؟