الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر فاطمه علیزاده بیمارستان نیکان بخیه من انقدر خوب زد خودشم گفت ببر ب هر دکتر و ماما دوست داری نشون بده ببینن کیف میکنن چ بخیه ای زدم
خداییش هم عالی بود و راصی بودم
هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
کدوم نیکان؟ سزارین اختیاری هم میکنه؟ رد بخیه اتون خوب شده؟
بله سزارین من اختیاری بود سال ۹۷
نیکلن ک تو اقدسبه هست
رد بخیه اصلا یکبار هم بعدش حتی پیش هیچ پزشک و مامایی نرفتم یک چسب گذاشت تازه من با همون شکم بعد زایمان ۴ طبقه رو با پله پایین و بالا میرفتم چون پسرم زردی داشت
هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
اما فرز بودن دکتر هم خیلی مهمه جاری من متخصص بیهوشی با دکتر علیزاده یک مدت همکار بودن
ایشون ب من دکتر علیزاده رو پیشنهاد دادن چون میگفتن فرز هستش و سزارین سری جمع میکنه