2777
2789
عنوان

دکتر سزارین تهران با بخیه خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 1708 بازدید | 32 پست
خدا رو شکر. اطلاع دارید دیگه کدوم بیمارستان ها هستن؟ پاسارگاد طرف قرارداد من نیست.

من خودم بیمارستان دولتی عمل شدم

چون همسرم خودش جز کادر درمانه

بیمارستان خانواده هم هست دکتر فرهنگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر. ایشون زیرمیزی زیاد میگیره؟ از نیکان اقدسیه راضی بودی؟ اتاقت خصوصی بود؟

از من زیرمیری مگرفت سال ۹۷

الان نمیدونم

نه اتاقمم خصوصی نبود

رسیدگی شون خوب بود خدایی

فقط یادت باشه قبل عمل درخواست پمپ درد بده ک عالیه

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
آره مهمه واقعا. خصوصا بی حسی باشی و همه چی رو ببینی، تحملش خیلی سخته

حالا جاریم از نطر تحمل نمیگفت

کلا از نطر آلوده شدن یا مواردپزشکی دیگه میگفت

جاریم ۵ .۶ سال با دکتر علیزاده تو شهرستان همکار بود بعد دکتر رفت تهران جاریم ۱۰ سال از رفتن دکتر ب تهران گدشته بود اما ۴ ساعت راه اومد تهران ک دکتر علیزاده عملش کنه

با اینکه خودش کادر درمان و میگه ب انداره موهای سرم سزارین دیدم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
باوریان نیکان اقدسیه زن بهرام رادان پیش اون زایمان کرد سمانه کاشی عرفان نیایش نیکان غرب

خوبه با اینا قرارداد داره بیمه ام. الان رو سزارین اختیاری خیلی سختگیری میکنن. همش فشار روحی روانی به آدم وارد میکنن

چه جالب. از این دید نگاه نکرده بودم. زایمان شما چقد طول کشید؟

دقیق نمیدونم چون من خیلی استرس داشتم بی حس نمیشدم دوبار ب کمرم تزدیق کردن یا چون مبترسیدم بی حس نشم بهم تلقین کردن ک دوبار زدیم خاطرم نیست

اما دکتر ب مامانم گفته بود چون خیلی استرس داشتم ارام بخش بهم زدن

چشم باز کردم ریکاوری بودم

میدونی همه زایمان یک طرف اون فشارس ک بعد میدن یک طرف

با دکترت صحبت کن ک میشه موقع بی حسی فشار بدن ؟

خوبه با اینا قرارداد داره بیمه ام. الان رو سزارین اختیاری خیلی سختگیری میکنن. همش فشار روحی روانی به ...

زمان ماهم سختگیر بودن