2777
2789
عنوان

دلتنگی شدید بعد جدایی

1132 بازدید | 46 پست

دارم دیوونه میشم دلم براش تنگ شده

نمیدونستم اینقد جدایی سخته

فک میکردم طلاق بگیرم از شر مشکلات راحت میشم

اما درد دوریش داره داغونم میکنه

ی راهیو رفتم ک مث چی گیر کردم توش😔

کسایی ک تجربه دارن چطور کنار اومدن؟

عصن میشه کنار اومد یا تاهمیشه همینه؟

خب طبیعیه وابسته ش بودی .

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلیل جداییت چی بود؟

اگر میتونی یه دوره سوگ از یه روانشناس بخر تا راحت تر کنار بیای

به خودت سخت نگیر یه روند عادیه که باید طی کنی

رنگین کمان پاداش کسانی است که تا آخر زیر باران باشند...☔️🌈🌧
کاش تا وقتی این احساس دوست داشتنو داشتم جدانمیشدمکاش اینقد خشم و بی اعتمادی جلو چشمامو نمیگرف🥲

طلاق گرفتی تموم؟

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

ولی من اگه طلاق بگیرم حتی یک درصد هم دلم براش تنگ نمیشه ولی با دو تا بچه نمیتونم..اگه دوسش داشتی چرا جدا شدی 

دختر بختیاری..من دوام آورده ام بازم دوام می آورم ولی دلم می خواست،معنای زندگیم چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.

هیچی نیست میگذره 

اذیت میشی و حتی بعضی شب ها آرزوی مرگ می‌کنی و حتی بعضی روزا که از خواب بلند میشی باورت نمیشه که با این درد دیشب چطوری هنوز زنده ای؟ ولی سرپا میشی دوباره و میگی با تمام سختی هاش می ارزید که از این آدم سمی جدا بشی و حتی قدر و ارزش خودتو بیشتر میفهمی و با هر کسی وارد رابطه نمیشی 

دلیل جداییت چی بود؟اگر میتونی یه دوره سوگ از یه روانشناس بخر تا راحت تر کنار بیایبه خودت سخت نگیر یه ...

تو تاپیکام هس 

تو سایتا شرط بندی بود خونه باخت خودکشی کرد

تعهد گرفتم بازم رف

فهمیدم چن ساله دارو میخوره برا بیشفعالی و افسردگی قبلنم اعتیاد ب شیشه داشته

ی بارم توهم زد فهمیدم لغزش کرده کلا بهم ریختم 

اما خیلی همو‌دوست‌داشتیم خیلیم اصرار کرد بازم فرصت بدم نتونستم😔

بدت نیاد  مادرم همیشه یک مثال  میزد  میگفت زنی قهر کرد  یا جدا  شد  پشیمان شد دستش گرفت الاغ  همسایه ... برگشت  خانه   گفت  من  نمی آمدم  این  آوردم ...خلاصه  که  واسط اگر هم واسط نیست  بهانه جور  کن  برگرد ...چون این  اول راهه  تازه  شوهر مجدد هم کنی  کارت میشود مقایسه  این  با  آن  و   مرتب  مرور  خوببهای  همسر اولت

گلم چند سال ازدواج کرده بودی؟ توافقی جدا شدی

عقد بودم یسال 

ی ساله بعدشم تو پروسه طلاق بودیم اما ارتباط داشتیم دیگ اخراش

شرط حق طلاقو نصف ملک گذاشتم ک برگردم قبول نکرد

اره مهریه بخشیدم

تو تاپیکام هس تو سایتا شرط بندی بود خونه باخت خودکشی کردتعهد گرفتم بازم رففهمیدم چن ساله دارو میخوره ...

هزار بار دیگم فرصت میدادی همین میشد

رنگین کمان پاداش کسانی است که تا آخر زیر باران باشند...☔️🌈🌧