اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید، نتایج مثبتی به دست می آورید. خدایا. هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارمکردی ..
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اذیت میشی و حتی بعضی شب ها آرزوی مرگ میکنی و حتی بعضی روزا که از خواب بلند میشی باورت نمیشه که با این درد دیشب چطوری هنوز زنده ای؟ ولی سرپا میشی دوباره و میگی با تمام سختی هاش می ارزید که از این آدم سمی جدا بشی و حتی قدر و ارزش خودتو بیشتر میفهمی و با هر کسی وارد رابطه نمیشی
بدت نیاد مادرم همیشه یک مثال میزد میگفت زنی قهر کرد یا جدا شد پشیمان شد دستش گرفت الاغ همسایه ... برگشت خانه گفت من نمی آمدم این آوردم ...خلاصه که واسط اگر هم واسط نیست بهانه جور کن برگرد ...چون این اول راهه تازه شوهر مجدد هم کنی کارت میشود مقایسه این با آن و مرتب مرور خوببهای همسر اولت