2777
2789
عنوان

کسی هست بتونه ایندرو پیش بینی کنه

119 بازدید | 15 پست

اگر کسی میتونه در حد چند روز اینده رو پیش بینی کنه ممنون میشم جواب بده

ای که مسجد میروی بهر سجود...                                             سر بجنبد،دل نجنبد،این چه سود...!؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برات پیش بینی میکنمامشب میری دستشوییفردا از خواب پا میشیپس فردا ناهار میخوریحسم درسته؟

من پیش بینی هام در حد فوق العاده ایی دقیقن

اما انقد دقیق مث شما تا حالا نتونستم پیش بینی کنم

من میتونم ۱۰۰ سال دیگه رو پیش بینی کنم 

۱۰۰ سال دیگه هممون مردیم 

(عزیزم ناراحت نشیا شوخی کردم)

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
فکر میکنی اصلا کسی هست نیست عزیزم اگه ادمی بود که چند روز بعد یا چند سال بعد رو پیش بینی کنه پیگه خد ...

اره میدونم عزیزم اما ادم وقتی به بن بست میرسه بدون فکر میخواد به هر دری بزنه ایشالا هیچ وقت به این حای که دارم دچار نشی

ای که مسجد میروی بهر سجود...                                             سر بجنبد،دل نجنبد،این چه سود...!؟

اره میدونم عزیزم اما ادم وقتی به بن بست میرسه بدون فکر میخواد به هر دری بزنه ایشالا هیچ وقت به این ح ...

دقیقا با پوست و گوشت و خونم درک میکنم چی میگی 

به حدی حالم بده که فقط به فکر خودکشی ام 😭

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
دقیقا با پوست و گوشت و خونم درک میکنم چی میگی به حدی حالم بده که فقط به فکر خودکشی ام 😭

الهیییی عزیزم چقدر همه پره دردن