2777
2789

چطور برخورد می کنید فقط نگید ولش کن و بی خیال شو خیلی هم خود شیفته ست و کامل می دونه ترکش نمی کنه و خیلی هم دوستش داره 

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نمیخای بگم ولش کن چون میترسی از دستش بدی و مطمعن باش ی روزی همون طرف کات میکنه ‌ 

من بودم میرفتم دنبال یکی دیگه چون این دوستداشتن نیست خودتم قبول داری ولی نمیخای باور کنی

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
اگه نمیخای بگم ولش کن چون میترسی از دستش بدی و مطمعن باش ی روزی همون طرف کات میکنه ‌ من بودم میرفتم ...

اگه من بودم کات می کردم سوال درباره خودم نیست و اینکه اون شخص واقعا نمی تونه کات کنه

باید فرد رو با همین ویژگی هاش پذیرفت. بعضی ها دوست داشتن رو توی کلام نشون نمیدن. هیجانی و پرشور نیست ...

این خیلی سرد رفتار می کنه کلا هر بار طرف مفابل و ناراحت می کنه

ولش کن برره... این خودشبفه نیست این تورو نمیخواد.

پس چرا میگه نرو میگه دوستش داره (در مورد خودم نیست) قبلا خیلی خوب بود یهو اخلاقش عوص شد