2777
2789
عنوان

شقاق لطفا کمک کنین

59 بازدید | 7 پست

سلام امیدوارم حال همگی خوب باشه 

سردردتون نمیدم یه سوال خیلی کوتاه دارم اونایی تجربه دارن لطفااااااا کمک کنن

اگه چند روز یبوست نباشم شقاقم خوب میشه؟؟؟

خیلی ببخشید مثلا من صبح که میرم دسشویی زخمم باز میشه و مدفوعم‌ خونی بعد تا شب یکم بهتر میشه 

دوباره فردا که میرم دسشویی انگار زخم بسته هست ولی کاملا حس میکنم که بخاطر یبوست دوباره زخمم باز میشه 

میخواستم بدونم اگه ۴-۵ روز یبوست نباشم شقاقم کامل خوب میشه؟ واسه اینکه یبوست نشم یه داروی خیلی بد مزه از طب سنتی گرفتم که شبیه میوه خشکه ولی هم خیلی بد مزه‌س هم میترسم روده‌امو تنبل کنه نمیخوام بیشتر از ۴-۵ روز استفاده کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد آنتی فیشر مقعدی رو اول باید استفاده کنی. بعد از سرویس تو آب ولرم بشین دردت کمتر میشه. چیزی نخور که هی بخوای بری سرویس اینجوری بدتره. روال عادی زندگیتو کن .بذار زخمش بسته بشه. یبوست نباشی خب خیلی بهتره.

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
پماد آنتی فیشر مقعدی رو اول باید استفاده کنی. بعد از سرویس تو آب ولرم بشین دردت کمتر میشه. چیزی نخور ...

دردش زیاد واسم مهم نیست فقط میخوام خوب شه زودتر ، میترسم بواسیر شم 

قبلا یک بار اینجوری طولانی مدت یبوست شدم اخرش زخمم تبدیل به بواسیر شد سالها طول کشید که درمانش کنم 

الانم همش اش و سوپ میخورم لاغر شدم ولی دکتر گفت کم غذا خوردن خودش باعث یبوست میشه 

بهم شیاف انتی هموروئید داد راستش زیاد رو خوب شدن زخمم تاثیر نداشت بنظرتون برم بهش بگم پماد بده؟ پماد تاثیرش بیشتره تو خوب کردن زخم؟ زخمم خیلی داخلی نیستکه به اپلیکاتور نیاز باشه ولی خارجی هم نیست که قابل دیدن باشه 

دردش زیاد واسم مهم نیست فقط میخوام خوب شه زودتر ، میترسم بواسیر شم قبلا یک بار اینجوری طولانی مدت یب ...

شیاف واسه درد هستش فقط. ولی این پماد برای بهبودی زخم هست. من استفاده کردم. خودتم میتونی از داروخانه بگیر. فقط یه کوچولو باید بره داخل. 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

عزیزم من هم چندساله هموروئید و شقاق دارم

برا شقاق یه دکتر بهم گفت پماد رکتول بگیر خیلی خوبه، منم گفتم همه چی که تست کردم بزار اینم بگیرم

با یدونه پماد اولی دیدم چقدر تاثیر داره، هم زخمام رو خوب کرد، هم ضد التهاب بود سوزش و درد و خارش رو برطرف کرد

ولی من ۴تا استفاده کردم که بهبودیم کامل بشه

الان دیگه زخم نمیشه، ولی خب خیلی رعایت میکنم که سفت و خشک نشه و زخم کنه

ببین من شده سه روز دسشویی نرم ولی وقتی میرم زخم نمیکنه و نرمه

اب زیاد میخورم، روزی حداقل اندازه دوتا بطری اب معدنی،  صبح که بیدارمیشم یا یه لیوان بزرگ اب جوشیده دمای داغ میخورم، یا ابجوش و ابلیمو و عسل، یا خاکشیر میزنم، یا یه لیوان بزرگ شیر گرم میکنم

اینا برا من خیلی تاثیر داشته

حتما صبح بیدارمیشی اندازه، ۴۰۰، ۵۰۰ میلی مایعات بخور

قند و شکر و چیزای شیرین یبوست میاره خیلی کمش کن

حتما یکی دو ساعت بعد غذا اب بخور، یا حتی با غذا هم نوشیدنی سالم بخور

من حتی با میوه هم اب میخورم 

خلاصه که حتما نباید بزاری یبوست بشی وگرنه زخم میکنه

اون پماده هم تست کن برا من که جواب بود

خودت سرچ کن توی نت توضیحات و نظراتشو بخون

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch