2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12284 بازدید | 463 پست
والا تو یکی حقته هیچی قبول نشی چون قبلش بابد بری بیمارستان روانی خودتو بستری کنی یه سایت دارن میگن ...

عزیزه دلم رفیقمم لایکت کرده 🙂من تازه الان دیدم پیامت رو 

اون روش انتخاب رشته رو ندیدم از مشکلاتم تو خونه خبر دارین ؟؟؟؟ ک چرا ندیدم پیامت رو چرا تا الان تنتخاب رشته نکردم 

میدونین امروز چ دعواهای وحشتناکی شد تو خونمون 

خانواده عبدالله رو دیدین تو فیلم ذغال اخته چطورن 

میدونین التماسشون میکنم گریه میکنم میگم ی لحظه خفه شبن بزارین انتخاب رشته کنم لال شین میدونی جطور دعوا هایی جیغ داد و بیداد فریاد فرار از خونه پرتاب وسیله 

اون ی گوشه قلبش میگیره اون ی گوشه فحش میده 

من حاضرم سوسک بهم ترحم کنه ولی آدم ن اینا رو نگفتم ترحم کسی رو بخرم چون متنفرم 

من الان دارم تو مشکلاتم خفه میشم 

....

امسال بچه هایی که پارسال تراز خوب داشتن و حای رشته دکتری قبول شون دوباره کنکور دادن

و رتبه ها ارزش بیشتری دارن...چون اینا انتخاب رشته نمیکنن

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بر اساس تجربه شخصی دارم میگم قبولی سنجش بر اساس سال ها انتخاب رشته برا میلیون ها نفر میگه قبولی و ...

چشم همینجاهایی گفتی میزنم 🥲 چی بگن رفیق بازم مرسی برا من حرص نخور آبجی میدونم ب خاطر خودم اینجوری باهام حرف میزنی 💔 چشم باشه دلیلش بهت گفتم توی چ اوضاعیم

....
عزیزه دلم رفیقمم لایکت کرده 🙂من تازه الان دیدم پیامت رو اون روش انتخاب رشته رو ندیدم از مشکلاتم تو ...

سلام فاطی جونم خوبی؟؟ بعد از مدت ها اومدم سایت تو تاپیک های به روز شده دیدم فهمیدم خودتی میخواستم پیام پایینیشو لایک کنم که گفته چرا صد نفر بهت میگن قبولی باورت نمیشه یه نفر میگه آبیاری گل قالی میاری انقدر بهم میریزی بخدا میخواستم اینو لایک کنم ولی عینکم امروز نشستم روش شکست چشمم نمیبینه بخدا ببخشید خواهری من معذرت میخوام

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
عزیزه دلم رفیقمم لایکت کرده 🙂من تازه الان دیدم پیامت رو اون روش انتخاب رشته رو ندیدم از مشکلاتم تو ...

من دیروز تو اون تاپیکت که الان نیست دیدم ذخیره کردم  برات کاربر negar1998 این اولویت بندی رو برات فرستاد

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

خصوصی رو چک کن پستی که برات فرستادم ببین یا اگه لینک باز نمیشه برو پیج اینستاکنکوری پین اکانتش هست رتبه ۲۵ هزار تجربی چطوری انتخاب رشته کنه 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
عاشق پروفایلتمچشم از روی علاقه میزنم دوست منحالا اگ دعواهای توخونه بزارن من انتخاب رشته کنم ب ی مشاو ...

بیخیال انتخاب رشته کار شاقی نیست پول به مشاور نده که چرته خودت انتخاب کن  اصلا کاری نداره اول رشته مورد علاقه ات تمام شهرابی ک فکر میکنی قبولی بزن بعد رشته بعدی تمام شهرا همینجوری تا آخر 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

اینا خیلی ناشناخته آن تو هیچ استخدامی ندیدم این رشته ها 💣🥲

اینا خیلی هم شناخته شدن  مخصوصا فناوری ک رشته تازه ای هست و بشدت نیاز دارن باز دوست ندازی نزن ولی اینجوری شانس قبولی ات رو پایین تر میاری  تد اقوام ۱۰ نفر شاید بیشتر بهداشتن و فناوری و همشون استخدام 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

اینا خیلی ناشناخته آن تو هیچ استخدامی ندیدم این رشته ها 💣🥲

خب عزیزم انتخابت همینه. یا باید بری این رشته ها یا بمونی! منم دلم پرستاری و هوشبری و اتاق عمل میحواست. ولی خب نمیشه. از طرفی سنم داره میره بالا. نمیتونم بمونم پشت.۲۳سالمه! تو هم سر عقل بیا. بخدا منم مث تو بودم. تا همین دوماه پیش. بعدش گفتم تهش قراره چی بشه مگه. تا اخر عمرم قراره کنکور بدم؟ میرم یه رشته دیگه. اتفاقا دوسال هم طرح اجباری داره . تا بعد اونم خدا کریمه

بین این و بهداشت. بنظر شما کدوم بهتره

هرکدومو بخونی باید ادامه بدی الان اثر رشته ها ازنطر شغلی اشباع شدن. بنظرم فناوری سلامت برو

من خودم بهداشت عمومی خوندم و شاغلم ولی کار بهداشت کمه،واسه کارخانجات اگه خانوادت مشکلی ندارن بهداشت حرفه ای خوبه 

تو، نهایی ترین خواسته ی منی😍😍😍