2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12286 بازدید | 463 پست
پیراپزشکی های آزاد رو چون خیلیا نمیتونن هزینه بدن میتونی بیاریمن خودم تو انتخاب رشته آزاد و پردیس گف ...

منم نمیرم دیگ 😭😭😭😭😭😭 من از کجام بیارم نگا کردم شهریه اش شده ۴۵ میلیون اگ فک میکنی دروغ میگم دفترچه اش. و نگا کن لعنت بهم اینم آزاد تنها امیدم بود عق

....
مشاورا معمولااول پول بعد شرف.نگران نباش حباب تورتبه زیاده اینبار

من حالم داغونه شهریه دانشگاه آزاد نگا کردم روانی شدم ندارم پولش ندارم 

زده تو دفترچه ترمی ۴۵ میلیون 

....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ از خدا ب شدت ناراحتم شهریه آزاد نگا کردم ترمی ۴۵ میلیون 😭 تو دفترچه ازاد نوشته

من نگاه کردم ۴۵ میلیون ندیدم که

ولی از تو سایتا دیدم زده ترمی ۲۱ میلیون

یعنی هر ماه ۵ تومن

میتونی خودت بری دنبال کار از داخل دیوار پیدا کنی

اکثرشون مطابق با وزارت کاره یعنی از ۹ میلیون به بالا تازه کلی هم اضافه میاری

رتبه رو خیلی بد دادن اجی با ترازم پارسال راحت قبول میشدم فک میکردم امسال هنه چیز تمومه ب چیزی میخوام ...

با ۲۵هزار پیرا پزشکی قبول نمیشی،رشته های علوم پایه بزن

تو، نهایی ترین خواسته ی منی😍😍😍

والا تو یکی حقته هیچی قبول نشی  چون قبلش بابد بری بیمارستان روانی خودتو بستری کنی یه سایت دارن میگن قبول میشی یکی میگه قبول نمیشی اه و ماتم میگیری صد بار گفتم انتخاب رشته کن برات فرستادم چجوری انتخاب رشته کنی انگار نمیخاب بفهمی مارو مسخره کردی تو اگ قبول بشی و کادر درمان بسی خاک تو سر اون کادر درمان 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

من بر اساس تجربه شخصی دارم میگم قبولی سنجش بر اساس سال ها انتخاب رشته برا میلیون ها نفر میگه قبولی ولی  مشاورعلی از دوروغ آباد ک پاش به دانشگاه نرسیده  میگه تو کشاورزی قبولی و تو دقیقا حرف اونو قبلو میکنی و دنبال اه و ناله آب چقد تو ضعیفی چقد بی خاصیتی اگ اینجوری بخوای کادر بشی با هر تشر پزشک خودکشی میکنی یکم زنیت داشته باش یکم عرضه و وجود داشته باش انتخاب رشته کن مثل آدم  ببین قبول میسی یا نه توقعت تهران و مشهد هم نباشه شهرایی منطقه ۳  مثل سیرجان و اطراف رو بزن و یا شهرای خراسان و سیستان 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

دیگ از خدا ب شدت ناراحتم شهریه آزاد نگا کردم ترمی ۴۵ میلیون 😭 تو دفترچه ازاد نوشته

تاپیکت طولانی بود نخوندم اصلا، اولا در دفترچه نوشته سالی ۴۵ یعنی دو ترم و هر ترم ۲۲ و نیم میلیون ثانیا پارسال با ۷۰ هزار و اینای کشوری هم من قبولی آزاد دیدم ، همه جارو بزن مثلا اینی که میگم چالوس و سراب بود

من بر اساس تجربه شخصی دارم میگم قبولی سنجش بر اساس سال ها انتخاب رشته برا میلیون ها نفر میگه قبولی و ...

اجی پیراپزشکی تعدی هم داریم من بزنم ؟؟؟ کجای دفترچه هست 

بعدش اینک پرتو درمانی با پرتو شماسی چ فرقی داره

....