2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12285 بازدید | 463 پست
اجی پیراپزشکی تعدی هم داریم من بزنم ؟؟؟ کجای دفترچه هست بعدش اینک پرتو درمانی با پرتو شماسی چ فرقی د ...

حتماداریم تو دفترچه نگا کن جان  هرکی دوست داری چس ناله رو تا بعد  نتایج نهایی ول کن خب 

برو دفترچه رو جارو کن هرچی احتمال میدی قبول میشی و بنویس و اولویت بندی کن 

پرتو شناسی همون رادیولوژی پرتو درمانی نمیدونم چیه تاحالا نشنیدم

تو تاپیک قبلت برات نوشتم و عکس فرستادم ک چجوری انتخاب کنی   شککککک نکن قبولی مخصوصا ایرانشهر و زابل و اینجور جاها رو شاخه 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

اجی پیراپزشکی تعدی هم داریم من بزنم ؟؟؟ کجای دفترچه هست بعدش اینک پرتو درمانی با پرتو شماسی چ فرقی د ...

اها  من اصلا این زشته ها رو یادم نبود تو فرم انتخاب رشته همین پرتو درمانی پرتو شناسی گفتار درمانی کاردرمانی همشو بزن حتی اولا فیزیو عم بزن فاله و تماشا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها من اصلا این زشته ها رو یادم نبود تو فرم انتخاب رشته همین پرتو درمانی پرتو شناسی گفتار درمانی کا ...

من همین گفتار درمانی و اینا رو زدم خجالت کشیدم فرستادم برا مشاور الان میگ منگلم با ۲۵ هزار زدم فیزیو

....
حتماداریم تو دفترچه نگا کن جان هرکی دوست داری چس ناله رو تا بعد نتایج نهایی ول کن خب برو دفترچه رو ...

خدا کنه رفیق امیدوارم موقع نتایح نهایی نگم باز هیچ گوهی نشدم 🥲💔

میگم فوریت پزشکی کرمان ارزش نداره با پرستاری ایرانشهر بنطرت؟ ؟؟

....
خدا کنه رفیق امیدوارم موقع نتایح نهایی نگم باز هیچ گوهی نشدم 🥲💔میگم فوریت پزشکی کرمان ارزش نداره ب ...

چرا اول پرستاری بزن بعد فوریت اولویت بندی بر اساس علاقه ات انجام بده  هم شهر هم رشته تاوقتی  انتخابای تو بررسی نشه نمیره سراغ بعدی نترس 

من همین گفتار درمانی و اینا رو زدم خجالت کشیدم فرستادم برا مشاور الان میگ منگلم با ۲۵ هزار زدم فیزیو

نههه  دیوانه تو ۱۵۰ تا انتخاب داری خالی نزار مشاور پولش رو میگیره تورو یادش نمیاد بعدش ولی اگ یه درصد قبول شدی چی وقتی انتخاب داری چرا انجام ندی

اها اگ دوست داری فناوری اطلاعات سلامت و بهداشت بزن رشته های خیلی خوبین هرکی دیدم استخدام شده اخرا بز ...

اینا خیلی ناشناخته آن تو هیچ استخدامی ندیدم این رشته ها 💣🥲

....
چرا اول پرستاری بزن بعد فوریت اولویت بندی بر اساس علاقه ات انجام بده هم شهر هم رشته تاوقتی انتخابا ...

عاشق پروفایلتم

چشم از روی علاقه میزنم دوست من

حالا اگ دعواهای توخونه بزارن من انتخاب رشته کنم ب ی مشاور کنکوری هم پول دادم دیگ سین نزد شانس منه طبق معمول ب درسا برم دریا سیاه میشه

....