2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12296 بازدید | 463 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر نفهم بازی در میارنیعنی چی بیشتر تلاش میکردی؟؟؟ دیگه چطوری باید تلاش میکردیم مگه همه چیز ر ...

دقیقا.  این چ وضعشه.  باید برا رتبه۱ بخونیم و  درصد ۱۰۰

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

چرا اینقدر نفهم بازی در میارنیعنی چی بیشتر تلاش میکردی؟؟؟ دیگه چطوری باید تلاش میکردیم مگه همه چیز ر ...

حتی خانوادم و اطرافیانم میگن واییییییییییی این قدر خوندی شدی ۲۵ هزار میگم ب ولله ترازم خوبه بد دارن میگن بهانه نیاررررررر کم کاری خودت گردن سنجش ننداز 

وای نمیفهمن میگن نخوندی این شدی 

تف نمیفهمن میگم رتبه ها دوبار شدا میگن باشه حرف تو سال بعد بیشتر تلاش کن بخدا ترازم می‌خورد ب چیزی میخواستم 

....
حتی خانوادم و اطرافیانم میگن واییییییییییی این قدر خوندی شدی ۲۵ هزار میگم ب ولله ترازم خوبه بد دارن ...

اونا از کنکور و مسخره بازی های ...خبر ندارن ولشون کن 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
واقعا 😭😭😭😭😭😭اجی گلم بنطرت رتبه ها حباب هم داره ؟؟؟ یا چرت میگن مشاورا اخه خب الان دانشجو رشته ...

عزیزدلم اگه هدف پیرا داری و دوستش داری برو حتماااا و ته تهش بخون ولی اگه پزشکی میخوای بازم میتونی بری پیرا بخونی دستت به یه کاری بند بشه تا سنتم بالا نرفته بعدم کنکور سال به سال داره سخت تر میشه عزیزم بعد باز کنکور بدی دوباره

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

حتی خانوادم و اطرافیانم میگن واییییییییییی این قدر خوندی شدی ۲۵ هزار میگم ب ولله ترازم خوبه بد دارن ...

اگه حتی یک درصد به سال بعد فکر میکنی از الان بشین بخون

قبول شدی میری دانشگاه نشدی هم عقب نیوفتادی 

توروخدا مثل هر سال زمان از دست نده

خواهش میکنم ازت تایم از دست نده  چون میتونی پزشکی قبول بشی

به حرفم گوش کن رتبه ها اشتباهه با تراز انتخاب رشته کن

من ک با ترازم میزنم گل اجی گلم میگم چرا رتبه ها اشتباه تروخدا میگی منم امیدوار شم یاور کن دیگ حتی مشاور انتخاب رشته هم ندارم الان ذوقی ک برم تحقیق کنم پیدا کنم بپرسم ندارم میگم من ک نمیارم برا چی برم ببینم هوشبری چطوره اتاق عمل چطوره و فلان 

....

اسی جان حتما انتخاب رشتتو بکن همه فیلداتم پر کن 

فقط دقت کن اول از شهرایی شروع کنی که  احتمال قبولی توش بالاتره و شرایطت بهش نزدیکتره

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

اگه حتی یک درصد به سال بعد فکر میکنی از الان بشین بخونقبول شدی میری دانشگاه نشدی هم عقب نیوفتادی تور ...

من دیگ نمیتونم 

این وصع اعصاب من بود امسال ب تراز پیراپزشکی هم رسیدم رتبه ها گوه شد 

....
والانمیدونم چه انتظاری ازمون دارنهرچقدر میدویم هدفمون رو ازمون دور تر میکنن

دقیقا. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

والانمیدونم چه انتظاری ازمون دارنهرچقدر میدویم هدفمون رو ازمون دور تر میکنن

فک کن باید برا پزشکی میخوندی ترازت میشد ۸۷۰۰ تا رتبه ات بشه ۱۲ هزار منطقه ۲ امسال پیراپزشکی بیاری چرت نیست ؟؟؟؟؟

....