2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12328 بازدید | 463 پست
اینابیع ک میگن صد در صد قبولت میکنیم اگ قبول نشدی اتیشمون بزن چی🥲😭

اینا هم یه جورین 

نمیشه بهشون اعتماد کرد

به خانمی اینجا هست خیلی مهربونه راهنماییت میکنه

@imaei  

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجی خب تراکم زیاده برخاطر تراز سیوی ها جمعیت دو برابر شده رتبه ها دو برابر شده .مگ اینک اون سیوی ها ...

ایشالا نکنن. والا من راضی نیستم انتخاب رشته کننن.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اینا هم یه جورین نمیشه بهشون اعتماد کردبه خانمی اینجا هست خیلی مهربونه راهنماییت میکنه@imaei

قطعا بهم میگن بهداشت و علوم پایه میاری کلا پانیکک شدم 

یکی میگ پرستاری آزاد فلانی میخونه کارش نمیدن ب خاطر دانشگاه 

یکی میگ بیشتر تلاش میکردی نمیفهمه رتبه ها گند شده میگ بهانه میاری

یکی میگ بزن سوابق 

یکی میگ هیچی نمیاری 

دارم کفر میگم ب خدا 

....
از یه مشاور انتخاب رشته پرسیدم قبله اینکه دفترچه ب یاد چون توی دفترچه پارسالم همینو زده بود بهم گفت ...

اگه میتونی حضوری برو بپرس از مشاور شهرتون یا کسی که اطلاع داشته باشه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
ابجی خب تراکم زیاده برخاطر تراز سیوی ها جمعیت دو برابر شده رتبه ها دو برابر شده .مگ اینک اون سیوی ها ...

نمیدونم میخوان با تراز سیویا چیکار کنن شاید سه تا رشته تاپ رو نتونن انتخاب کنن بازم هیچی مشخص نیست ولی به همون نسبتم امید داشته باش

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
پیرا بزن اسی قبولی ۱۰۰ درصد اونایی که میگن قبول نیستی چرت میگن بدبینانه ترین حالت بهداشت عمومیه

واقعا 😭😭😭😭😭😭

اجی گلم بنطرت رتبه ها حباب هم داره ؟؟؟ یا چرت میگن مشاورا 

اخه خب الان دانشجو رشته های تاپ حتی بگیم هزار نفر باشن نمیتونن انتخاب رشته کنن 

بعدش ب خاطر محرومیت هم تعداد زیادی نمیزنن

مثلا پارسال طرف میزد پرستاری روزانه میرفا میگفت میخونم برا پزشکی الان نمیتونه چون محروم میشه تا دو سال و اینا 

....
قطعا بهم میگن بهداشت و علوم پایه میاری کلا پانیکک شدم یکی میگ پرستاری آزاد فلانی میخونه کارش نمیدن ب ...

چرا اینقدر نفهم بازی در میارن

یعنی چی بیشتر تلاش میکردی؟؟؟ دیگه چطوری باید تلاش میکردیم مگه همه چیز رو ما تعیین میکنیم؟؟؟ چه بهونه ای وقتی سنجش رتبه هارو دو برابررر داده؟؟؟؟

با خدا توکل کن هم آزاد هم دولتی انتخاب رشته کن

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

تراز منظورت درصدای کنکوره؟

ن. تراز کلش. در حد تراز ۷۳۰۰ بهش رتبه دادن. ۷۳۰۰ پارسال، ۵۹ هزار میداد. ( تراز خودش ۷۷۰۰هست)

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.