2777
2789
عنوان

دخترخالم هممونو بیچاره کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 79 پست
کی گفته جلوش گرفته نشه؟؟؟ اتفاقا باید بشه. ولی به روش درست

حرف منم همینه 

اما اینکه شما میگین به کسی ربطی نداره و...... یک جور تشویق غیر مستقیم گلم 

شما خودت مادری به عنوان یه مادر با مواد کشیدن بچه ت تو هر سنی کنار میایی یا نه فقط همین یه مورد و بگو ؟؟

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف منم همینه اما اینکه شما میگین به کسی ربطی نداره و...... یک جور تشویق غیر مستقیم گلم شما خودت ماد ...

نه عزیزم ایشون دختر خاله شون هست و بهشون مربوط نیست. پدر مادر فرق داره. حق دخالت فقط با پدر مادر هست و یا روانشناس و مشاور. بله من یه پسر دارم که احتمال رفتن به سمت مواد و الکلش زیاده مثل بقیه پسرای نوجوان. ولی اگه پسر خاله ش دخالت کنه در تربیتش میزنم تو دهن پسر خاله ش

نه عزیزم ایشون دختر خاله شون هست و بهشون مربوط نیست. پدر مادر فرق داره. حق دخالت فقط با پدر مادر هست ...

در اون موردم حق با شماست کسی حق دخالت نداره این بنده خدا هم دلش سوخته خواسته کمک بگیره 

ولی با احترام اینکه بگیم زندگی خودشه به کسی ربطی نداره و .....کاملا مخالفم 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
اصلا ار مامانش نترس به مامانش انقد رو دادید اینجوری شده یبار بشور همرو بزار کنار دختره حرف زد یکار ک ...

ما ک دیگ هیچ نگفتیم بیخیال شدیم چون مامانش تا نبینی باور نمیکنی چطورن بعد مامان بزرگم غصه میخوره اگ پسرش و نبینه مجبوریم ساکت باشیم همینجور اسممون رو بد کردن بخاطر مامان و خانواده باید ساکت باشیم خانوادهه خیلی ساده ای هستیم و دوتا عروس شیطون داریم شانسمون صفر همشون هم انتخاب مستقیم دای هام بوده یعنی هیچ دخالتی مامان بزرگ و ..اعضای خانواده نکرده

ما ک دیگ هیچ نگفتیم بیخیال شدیم چون مامانش تا نبینی باور نمیکنی چطورن بعد مامان بزرگم غصه میخوره اگ ...

عه 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

نگفتم وحشتناک ترین گفتم تا وقتی سرش به سنگ نخوره یعنی تاوقتی ک خودش از کاراش پشیمون نشه بی فایدس

یعنی منظورتون اینه که دختر ۱۴ ساله بخواد فرار کنه لره کردان و مواد بکشه با پسرا وحشتناک ترین کار نیست؟دیگه انتظار دارید دختر خاله ایشون چیکار الان یه کلکسیون کامله 

خدا نکنه امیدوارم فقط بخاطر بلوغ و زود گذر باشه

این موارد دیگه به هیچ عنوان زود گذر نیست قرار نیست هر اتفاقی بیافته رو بگیم بخاطر سن و بلوغ هستش دختر خاله شما احتمالا معتاد هستن باید برن کمپ و مشاوره حتی اگر نیاز باشه روانشناس این اتفاقات به هیچ عنوان طبیعی نیست و البته مقصر اصلی این رفتار خاله و شوهر خاله شما هستن چرا وقتی میدونن همچین دختری دارن تنهاش میذارن یا چرا باید این همه پول دستش باشه که بتونه مشروب و مواد بخره چرا اجازه داره تنهایی از خونه بیرون ؟

بله. تو سن بلوغم هم فرار کردم از خونه هم الکل مصرف کردم چندبار هم سیگار کشیدم هم دوسپسر یواشکی داشتم ...

واقعا چقدر عجیب هستین شما یعنی شما توی دوران بلوغ اجازه داشتین هر کاری بکنید ؟الان اتفاقی براتون نیافتاده که پشیمون باشین ؟ از تجربیاتتون راضی بودید که دارید عادی سازی میکنید ?? ببخشید زیاد شد ولی واقعا میخوام بدونم البته اگه جسارت نباشه

واقعا چقدر عجیب هستین شما یعنی شما توی دوران بلوغ اجازه داشتین هر کاری بکنید ؟الان اتفاقی براتون نیا ...

خیر اجازه نداشتم هرکاری بکنم و تحت کنترل خانواده بودم ولی یواشکی میکردم و خانواده رو تو هر فرصتی که پیدا کنم میپیچوندم. مثلا در راه برگشت از مدرسه و کلاس زبان. خیر هیچ اتفاقی نیفتاده که ازش پشیمون باشم خیلی هم بهم خوش میگذشت و لحظات خوبی رو تجربه میکردم. عزیزم یه تجربه دوستپسر داشتن و یا چندبار سیگار و الکل هیچ فاجعه ای نیست که عادی سازی بشه. خداروشکر انقدر عاقل بودم که هیچوقت خلاف جدی ای نکنم یا کار خطرناک نکنم. 

واقعا چقدر عجیب هستین شما یعنی شما توی دوران بلوغ اجازه داشتین هر کاری بکنید ؟الان اتفاقی براتون نیا ...

من فکر میکنم این نگاه شما ایراد داره که هر تجربه خارج از عرف بزرگسالی رو فاجعه ای جبران ناپذیر میبینید که به اینده ادم اسیب میزنه. اتفاقا تجربه یه سری کارها ادم رو عاقل میکنه. من اگه دوستپسری نداشتم و شکست عشقی نخورده بودم هییییچ وقت ازدواج موفقی نمیکردم. هیچوقت نمیفهمیدم که چطور پسرمو تربیت کنم که مردی باشه که به زن و زنانگی نگاه درست داشته باشه و از فرهنگ مردسالاری به دور باشه. من از تک تک تجربه هام درس گرفتم و بهشون افتخار میکنم 

من فکر میکنم این نگاه شما ایراد داره که هر تجربه خارج از عرف بزرگسالی رو فاجعه ای جبران ناپذیر میبین ...

با موضوع دوست پسر داشتن من ابدا مشکلی ندارم به شرطی که کنترل شده باشه یعنی از رابطه جنسی و معاشقه خبری نباشه و مصرف سیگار و الکل میتونه یه دختر ۱۴ ساله رو معتاد کنه یا اگه اونقدر پسر باز باشه ممکنه سلامت روحیش رو از دست بده درسته با یکی حتی دو تا دوسپسر داشتن هیچ اتفاقی نمی‌افته ولی وقتی به صورت تمام مدت درگیر اینجور چیز ها باشه راه خودش در زندگی رو گم میکنه اگه مداوم درگیر اینجور چیزا باشت اهدافشون چی میشه ؟ در هر صورت من مخالف نوع تربیت و رفتار دختر خاله استارتر هستم 

با موضوع دوست پسر داشتن من ابدا مشکلی ندارم به شرطی که کنترل شده باشه یعنی از رابطه جنسی و معاشقه خب ...

بله مشخصه نگاه صفر و صدی داری به مسائل. خیر تجربه سیگار و الکل در نوجوانی لزوما کسی رو معتاد نمیکنه اگه اینطور بود تمام اروپایی ها معتاد بودن.دوسپسر داشتن لزوما همه زندگیتو در بر نمیگیره. من قبل ازدواجم به طور تمام وقت دوسپسرهای مختلف داشتم و با این حال دوتا لیسانس دارم و یه فوق و چندتا مدرک تکمیلی چون عاشق درس خوندن بودم و هنوزم هستم‌. هر تجربه ای منتج به بحران نمیشه

بله مشخصه نگاه صفر و صدی داری به مسائل. خیر تجربه سیگار و الکل در نوجوانی لزوما کسی رو معتاد نمیکنه ...

اگر در جریان باشید در اروپا هیچ دختر ۱۴ ساله ای سالم باشه و در جو و محیط خوبی بزرگ شده باشه الکل مصرف نمیکنه در هر صورت سبک زندگی ای که شما داشتید قطعا سالم نبوده امیدوارم حداقل این رو قبول کنید شما خودتون هم میگید تا قبل از ازدواج درگیر دوست پسر داشتن بودین دیگه تا بلافاصله قبل از ازدواج که در دوران بلوغ نبودین پس یجورایی معتاد  نشست و برخاست با پسرهایی بودید که احتمالا هیچ شناخت درستی هم نداشتید دلیل نمیشه چون شما تونستید دو تا لیسانس داشته باشید بقیه هم بتونن یا اینکه شما الان آدم خوبی هستید نمیدونم چرا نمیخواید قبول کنید غیر متعارف هست این نوع سبک زندگی آدم نباید محدود باشه درسته ولی آدما میزان محدودیت خودشون رو با جنبه ای کع دارن مشخص میکنن