2777
2789
عنوان

شما تابستونا خونه تکونی میکنین

126 بازدید | 16 پست

من هنوز خونه تکونی نکردم اینقد سختمه،الانم خونم ترکیده🤦🏼‍♀️😐😵‍💫

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله امروز دگ تموم شد خیلی حس خوبیه آدم خونه رو نگاه می‌کنه کیف می‌کنه

چن روز طول کشید خیلی سخته 

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

من از وقتی باردار شدم هقته ای یک روز کمکی میگیرم اساسی تمیز کنه بینشم خودن جمع جور نیکنم همیشه تمیزه دیگه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

مثل منی خونم زلزله است خودم خوابیدم حوصله ندارم از همه کارا بدم اومده بد جور بدم میاد ،🥹

منم دقیقا

من از وقتی باردار شدم هقته ای یک روز کمکی میگیرم اساسی تمیز کنه بینشم خودن جمع جور نیکنم همیشه تمیزه ...

کاش منم میتونستم کمکی بگیرم

چن روز طول کشید خیلی سخته

قشنگ یه هفته طول کشید یواش یواش انجام میدادم سخت نمیگرفتم امروز سرویس ها رو شستم حیاط شستم و تموم شد خیلی حس خوبیه

کم کم شروع کنی خسته نمیشی 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698

بله اخر هر فصل خونه تکونی میکنم 

چون لباس های تابستونی رو جمع میکنم پاییزه رو میارم...همینطور جا کفشی نیم بوتارو میارم بیرون به جای صندل هام...

یا اشپزخونه رو تمیز میکنم 

رو بالشی و رو تختی رو میشورم 

در و پنجره رو تمیز میکنم 

به استقبال پاییز میرم اینجوری😂

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)