2777
2789
عنوان

چون مغرورم

203 بازدید | 14 پست

چون مغرورم خیلیا زورشون میگیره حتی پسراشم باهام لج میکنن مثلاً محل نمیدن😐😐😐😐 

دخترا هم از حسودی هرکاری میکنن مثلاً یکیشون همینجور می‌خنده چرت و پرت میگه ولی چون من مثل خودش نیستم لجش گرفته یا چرت و پرت میگه راجبم

باید چجوری رفتار کرد واقعا؟ 

دیگه اعصابم داره خورد میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم کار اونا درست نیست ولی تو چرا مغروری؟ یعنی واقعا معروری؟ یا مثلا چون کم حرفی و اینا بقیه فک ...

نمی‌دونم زیاد حرف نمی‌زنم یا محلشون نمی‌دن یا چرت و پرت میگن اعصاب آدم خورد میشه

نمی‌دونم زیاد حرف نمی‌زنم یا محلشون نمی‌دن یا چرت و پرت میگن اعصاب آدم خورد میشه

😂😂منم اینجوریم و حتی خیلیا سر این موضوع باهام بد شدن 

خب چیکار کنم دست خودم نیست ولش تو هم زندگیتو بکن

😂😂منم اینجوریم و حتی خیلیا سر این موضوع باهام بد شدن خب چیکار کنم دست خودم نیست ولش تو هم زندگیتو ...

دقیقا همینطوره گفتم تغییر کنم اوکی باشم دیدم اصلا لیاقتشو ندارن میرن پشت سرم حرف میزنن