2777
2789

دقیقا برای من عید قربون کیزی نیاوردن موند تو حسرتم الانم شوهرم میگه چون خریدیم پول ندارم یلدا بیارم ولی من قبول نمکینم چپن نمیخوام مثل عید قربون بمونه تو حسرتم😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم من اینجوری نبودم تو اینستا کلیپا شب یلدا میبینم اینجوری میشم

کاملا طبیعیه

فدای یه تار موت. خدارو شکر که خونه دار شدی. ببین ساده برگزار کن خوب. طلا حالا نیارن. ۴تا دونه میوه ساده شماهم یه پذیرایی ساده کن. ساده و صمیمی بگیرید

دو روز نرفته مستاجری بدون اسباب کشی و کرایه و رهن چیه

هااابخدا..امروز ی دخترتاپیک زدع میگه صابخونه داره بیرونمون میکنه ۴۰تومن فقط رهن داریم مجبورم کلیموبفروشم😐🥲خیبییییلی دلم واسش کباب شد خیلی

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

یلدایی چیز مهمی نیست که حسرت بخوری

همین تو این گرونی تونستین خونه بخرین خیلی عالیه

حداقل به سقف رو سرتونه که مال خودتونه

مستاجری مصیبته بخدا

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

انشالله به همین زودی متوجه میشی چه بردی کردی

طلا رو خورد خورد میتونی بخری

یلدا هم که تا آخر عمر میتونی بهترینشو برگزار کنی

یه عالمه عکسم میتونی با همسرت بندازی

ولی دیگه راحتی

ملک خیلی خوبه

اصلا از این فکرا نکن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

هااابخدا..امروز ی دخترتاپیک زدع میگه صابخونه داره بیرونمون میکنه ۴۰تومن فقط رهن داریم مجبورم کلیموبف ...

با اجازتون خونه رو که قبلا متری می خریدن تو بورس اینقد وضع خراب شده که الان شده سانتی متری باید بخری

کاملا طبیعیهفدای یه تار موت. خدارو شکر که خونه دار شدی. ببین ساده برگزار کن خوب. طلا حالا نیارن. ۴تا ...

اخه ما شام بدیم کلی هزینه گوشت و برنج و ... ک اونا ی هندونه بیارو و ی پالتو؟

ساده برگزار کنید. خیلی همه چی تجملاتی شده. شما ساده بگیرید لذت ببرید از دورهمی

من به همون ساده راضیم فقط حسرت نمونه برام درسته خونه خریدیم ولی دلیل نمیشه بمون تو حسرتم