2777
2789
الان دخترا همیشه باید با ارایش باشین؟؟ که مبادا شمارو بدون ارایش ببینه؟؟😖😖 واای چقد زندگیتون سخت م ...

نه بابا

کی چنین حرفی زده

ولی شلخته و ژولیده بودن جالب نیست

لایک نکنید😜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دخترا همیشه باید با ارایش باشین؟؟ که مبادا شمارو بدون ارایش ببینه؟؟😖😖 واای چقد زندگیتون سخت م ...

ببین چون اکسم خیانت کرد

دوست داشتم بسوزه اما من سوختم با این سوتی 😂چون از تمرین میومدم صورتم خسته و موهام مثل اولش نبود

وا چرا حس کردم صد کیلو ارایش میکنی تا اعتماد به نفس داشته باشی

نه آرایشم ریمل و تینت و کانسیلر یکمی

مگه هنوزم صد کیلو ارایش میکنن ؟

من تمرین بودم صورتم خسته بود و آرایشم نداشتم حتی رژ

من ۹۰ درصد مواقع آرایش دارم .وقتی حوصله ندارم یه کسایی رو میبینم که نباید😐🤣 یه بار مامان دوستم دیدتم منم چون هم سفیدم هم موهام روشن بدون آرایش شبیه خونآشامم اون تایمم خیلی لاغر شده بودم .خلاصه رفته خونشون گریه که الناز سرطان داره بیچاره نتونست به من بگه 🤣😐🚶🏼♀️

نه آرایشم ریمل و تینت و کانسیلر یکمی مگه هنوزم صد کیلو ارایش میکنن ؟ من تمرین بودم صورتم خسته بود و ...

اره والا بچه های ما ارایش عروسی میکنن تو دانشگاه

اها خب من ضد افتاب رنگی میزنم

دایی اکس چیه من پیش پارتنرمم میرم آرایش نمیکنم بعضی وقتا عجله ای میشه😂😂

اره منم بخدا

منظورم اینه صورتم بی حال بود موهامم همین جوری گوجه ای بسته بودم داشتم برمیگشتم

یهو دیدم داییه میگه سلام 😂 جواب ندادم رد شدم

من ۹۰ درصد مواقع آرایش دارم .وقتی حوصله ندارم یه کسایی رو میبینم که نباید😐🤣 یه بار مامان دوستم دید ...

واییی خدااا😂😂😂😂 الهییی

اخ اخ دیدی چقد آدم مثل روح میشه

اره والا بچه های ما ارایش عروسی میکنن تو دانشگاه اها خب من ضد افتاب رنگی میزنم

اره راست میگی منم میبینم این جوری

ولی دیدی چقدرم خوب ارایش میکنن

منم بلد نیستم خودمو تغییر بدم با ارایش