2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بارخواستم بگم‌کافر همه را ب کیش خود پنداردگفتم کافر همه را ب کی.... خود پندارد 😑😑😑بله بله  همونه🤣🤣🤣

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

سلام عزیزم خوبی؟؟؟تو یه تاپیک حال احوال کرده بودی تاپیک قفل شد نشد جواب بدم...شماخوبی؟؟؟

سلام اره قربونت تو خوبی عزیزم من همیشه ب یادتم و برات دعا میکنم خدا یه نی نی سالم بهت بده،❤️

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

یه بارخواستم بگم‌کافر همه را ب کیش خود پنداردگفتم کافر همه را ب کی.... خود پندارد 😑😑😑بله بله همو ...

🤣🤣🤣خسته نباشی

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

مادربزرگم ب خواهرشوهرش بجا اینکه بگه اگ وجودت باشه سلامتیم 

گفت اگ وجودت نباشه سلامتیم

یعنی هممون قشنگ زمینو گاز میگرفتیم

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
سلام اره قربونت تو خوبی عزیزم من همیشه ب یادتم و برات دعا میکنم خدا یه نی نی سالم بهت بده،❤️

مرسی عزیززززمممم😘😍❤️❤️🌱

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

تعلیق شدن خوش بگذره. موقع رفتن درم ببند

هه من تلیق نشدم بسوز حالا 😏

برو دیگ نبینمت 😑😂

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

بز بز قندی چرا نمیخندی. از ما دست بردار بزبز قندی

بز بز قندی هیکلته😆 خاله زنک خودشیرین ریپ نزن 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

فکرکنم تعلیق شده

ااخی خاله زنک سوختی با خودشیرنی تو من تعلیق نشدم 😆😆

حتی نی نی یار میفهمه تو چقد خودشیرنی به حرف تو منو تعلیق نمیکنه 

گمشو احمق. بزبز قندی

بسوز حقته فک کردی منو تعلیق کرده 🤣🤣🤣🤣