2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یهو سرک کشیدی تو تاپیک و نی نی یار رو صدا زدی

ولش جواب اینا رو بخوای بدی تا صبح چرت و پرت میگن حوصله داری 😂

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

چقدر هیز بوده که دیده . دیگه دیگه بازم بگو

ن اخه مانتومم  جلوش باز بود شانس گند من نمیدونم تا بلند شدم حتمن زیپ خراب بوده باز شده وگرنه بدبخت ی تذکر داده میتونس نگه ابروم بیشتر میرفت😀🤨

جسووووور 🤣🤣🤣

سلام عزیزم خوبی؟؟؟

تو یه تاپیک حال احوال کرده بودی تاپیک قفل شد نشد جواب بدم...

شماخوبی؟؟؟

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

زیرش لباس داشتی خب

بعد اون جریان دسشوییه مردونه ک رفتمم بخون اونم خیلی بد بود خیلی ترس و لرز داشتم یبارم دستم لب تاب بود با گوشیم تو خیابون راه میرفتم یهو حس کردم یکی داره دنبالم میکنه یهو دیدم از پشت مرده بلندم کرد کلاه مانتوم یهو اینقد جیغ زدم میخواست لب تاب وگوشیم بدزده 

چه بدبختی داشتی موبه تنم سیخ شد. یاکن کجایی؟

خوزستان اره قشنگ مرده تو هوا بلندم کرد از پشت با ی دستش بخدا مامانم یکم جلوتر بود یهو اینقد جیغ مامان مرده بهم دست زد مردم ریختن فرار کرد وسط بازار میخواست بدزده لب تابه و گوشیه رو ب قبمت روز نزدیک ۳۰ تومن الان میشد 

من یادمه رفتیم خونه یک عراقی .بنده خدا خانوم اومد جلو خواستم که گرم  سلام و احوال پرسی کنم . عراقی بلد نبودم سلام کردن رو. یهو گفتم اهلا و سهلا. بنده خدا هیچی نگفت. بعد فهمیدم سلام نبوده اون کلمه خوش آمد گویی بوده  ،🥹🥹🥹

معجزه شکر گزاری...