2777
2789
نظرشو با تگ کردن نی نی یار گفت

🤣

گفتی آقایون سایت جای خواهر ما هستن بهش بر خورده 

مگه خانوما چشونه؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانگهدار. از دفعه بعد یاد بگیر حرف زدنتو

توام یاد بگیر خودشیرین نباشی خاله زنک 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

چی میگی اول جمله بندیتو بخون هول پریدن به بقیه رو نداشته باش بعد ریپ بزن. اون تگ میکنه تو فرت فرت ری ...

کسی با تو اون نداشت من با اسی بود بعدم اون جنبه نداره حقش بود که گفتم لیاقتش همینه تو نمیخواد دخالت کنی کسی با تو نداره ریپ نزن حصله ندارم 

اونی که بچه تو اون هستین ن من 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

🤣گفتی آقایون سایت جای خواهر ما هستن بهش بر خورده مگه خانوما چشونه؟

خب درست گفتم همینجوریه 

همینو بگو بده که خانوم باشه اونکه اومد توی ساین زنانه دیگ چرا الان بهش بر میخوره باید وقتی بهش بر میخورد که اومد توی این سایت 🤣🤣

چقد کاربریت قدیمیه. یه کاربر قدیما داشتیم اسمش هارلی کویین بود همیشه تاپیکاش طنز بود میرفت تو پربازد ...

اره یادمه 

ژینا گلمن مرمری 

لیوان دم گونی برنج 

اینارو یادته؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
😐 عقل به دنبالت میدوه ولی تو سریع تریعقل به آسمونها میره ولی تو بالاتری

ولی تو که اصلا جا گذاشتیش ی جا نداری 😏

ارهههه لیوان دم گونی برنجو یادمهیکی بود کفگیر مادرشوهر😂

نه اونو نمیشناسم   

نه بابااا جدی؟😂 من ناشناس جواب نمیدم فقط میخونم

ای بابا جواب بده بزن تو دهنشون...من یکی فوش داد عقده داش گفتم او سایت خ نداری از یه کیلومتریم رد بشی اینجا اومدی زر زر میکنی خخخخ رفت

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷