2777
2789
ما داشتیم میرفتیم اردو صف کشیده بودیمیهو با رفیقام صحبت میکردیم من یهو برگشتم گفتم خارش.و گایی.دم یه ...

هیچوقت نتونستم درک کنم چطوری بعضی دخترا از چیزی که ندارن مایه میذارن🥴

من همیشه به مال اینو اون حواله میکنم😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_5 توهین به اقایون

اخی چقد تو خود شیرینی احمق بیشهور

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

چند سال پیش میخواستم گوشیم و بزن تنظيم کارخانه بلد نبودم. رفتن مغازه موبایل فروشی گفتم آقا ببخشید این و چطور بر گردونم تنظيم خانواده؟

پسره قیافش دیدنی بود

نمی دونم چرا اون لحظه تنظيم کارخانه رو با تنظيم خانواده که تو دانشگاه پاس میکنن اشتباه گرفتم😭

یبارم من رفتم تو دسشویی مردونه نمیدونستم مردونس زنونه نننوشته بود بعد یهو خداروشکر رفتم تو دسشویی ک درش قفل داشت چون بقیشون قفل از داخل نداشت یهو دیدم صدای کلی پسر جوون امد تو دسشویی ک یهو باهم وارد شدن 🤨ترسیدم درجا پشت در قایم شدم ترسیدم مست باشن یوقت بیام بیرون دستم بزنن یهو خداروشکر مادرم امددنبالم  تاصدام کرد بدو از تو دسشویی در امدم اون پسرام با تعجب نگام کردن 

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_5 توهین به اقایون

تو خودتو جمع کن واسه اینکه خاله زنکی که توی این سایت اومد احمق 😂😏

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

پسر فامیلمون گفت وصلم کن به گوشیت نت ندارم منم گفتم کونت😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐یکبارم محرم بود عروسیم ...

یه سری یکی از پسرای فامیلمون داشت یه فیلمی میدید گفت وای چقدر آرومه چه آرامشی به منم نشون داد دیدم فیلم عشقشه 

گفتم برای همین اروم اروم میکنی😐😐😐😐😐😐😐تا یک سال ولم نکرد سز اسن سوتی از خجالت آب شدم

میخواستم یه لباسی بخرم با مادر گرامی داشتیم دوتایی می‌گشتیم

چشمم خورد به یه پیرهن سبز مامانم گفت اینو بگیر منم گفتم مامان این با کیف و کفش کرم ست میشه نگا خود مدله ام کیف و کفشش کرمه منکه ک یر و کفش کرم ندارم

حالا مامانم داشت یه جوری رفتار می‌کرد که انگار براش عادیه ولی من قرمز شده بودم از خنده

به صورت سینه خیز خودمو رسوندم تو اتاقم خودمو تخلیه کردم اومدم بیرون دیدم مامانم تو آشپز خونه وایساده یه لبخند ملیحی ام رو لبشه 😂😂😂😂😂😂😂😂

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

نمیدونی قضیه چیه الکی گزارش نزن کاین کارا چیه اخه یعنی چی

اشکال نداره خود شیرین خاله زنکه وقتی توی این سایت هستش میزارم پای خاله زنکیش احمقو 😂