2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آقایون سایت جای خواهر ما هستن 😂😂

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

ما داشتیم میرفتیم اردو 

صف کشیده بودیم

یهو با رفیقام صحبت میکردیم 

من یهو برگشتم گفتم خارش.و گایی.دم 

یهو دیدم یکی از این انجمن های اولیا پشتمه که حرفو شنیده

قیافه من 🙄 قیافه اون😐

پسر فامیلمون گفت وصلم کن به گوشیت نت ندارم منم گفتم کونت😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

یکبارم محرم بود عروسیمون داشت سینه میزد‌منم زدم رو کمرش گفتم منم برات کمر میزنم😐😐😐😐😐😐😐جلو همه حیثیتم رفتتتت

همین الان پیش خانواده شوهر گفتم عمه توحید و پسر عمه اقدس. رو هم دعوت کنین🤣

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡
پسر فامیلمون گفت وصلم کن به گوشیت نت ندارم منم گفتم کونت😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐یکبارم محرم بود عروسیم ...

دارم ب خودم امیدوار میشم 😃😃😂😂😂😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔