2777
2789

من عقد دختر جاریم بود

به برادرشوهر تو جمع گفتم قبول باشه نابود شدم اصلا🤦‍♀️😂

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاز کار خود ناکسش بوده خخخخخ میخواس بگی من همیشه بهارم خخخخ

نه بابااا جدی؟😂 

من ناشناس جواب نمیدم فقط میخونم

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍

میخواستم یه لباسی بخرم با مادر گرامی داشتیم دوتایی می‌گشتیمچشمم خورد به یه پیرهن سبز مامانم گفت اینو ...

😂😂

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

داداش این سایت واسه خانوماس الان خوبه ما هم تک تک شمارو گزارش بزنیمسایت مختصص بانوانه

سایت مختص به خانم ها نیست.. اگه خلافی دیدین گزارش بزنین. سایتی که گزینه آقا داره مختص خانم ها نیست

من عقد دختر جاریم بودبه برادرشوهر تو جمع گفتم قبول باشه نابود شدم اصلا🤦‍♀️😂

یا خداا🤣🤣

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

آخرین سوتیم دیروز بود رفتم مغازه جنس گرفتم بعد کارتم داده بودم نمیدونم حواسم کجا بود تا مغازه داره گفت چنده من بجای گفتن رمز کارتم دنبال قيمت رو جنس میگشتم که بگم چنده خیلی خجالت کشیدم😂

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_5 توهین به اقایون

این بچه بازیا چیه

از یه مرد بعییده این حرکت

احتمالا پسر بچه ای

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست