2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگی هم خودم دارم مراقبه و پاکسازی چاکراها تمرین باشمع ذکر یونسیه ومالش با انگشت وتجسم چشم‌و... حتی گیاه خوار شدم هرچی که بازش میکنه انجام میدم .پس تصمیمم قطعیه فقط میخام بگی چیکار کردی که من با این همه تمرین هنوز نتونستم 

اینکه چطوری منم مثل تو بازش کنم؟ لطفن دوباره نگو نمیخام تو روهم بدبخت کنم

اول باید انرژی کندالینی آزاد بشه، لطفا برو اول تحقیق کن با آزادکردن کندالینی چنان جهنمی رو تجربه می کنی که قابل توصیف نیست،

اول باید انرژی کندالینی آزاد بشه، لطفا برو اول تحقیق کن با آزادکردن کندالینی چنان جهنمی رو تجربه می ...

تحقیقاتم رو قبلا کرده ام میدونم حتی ممکنه دیوونه اشی خب بگو چطور این مارخفته درون روبیدار کردی به چاکراه تاجی رسوندی با مدیتیشن ؟ فقط ریاضت هات چی بود 

اره دوس دارم

باشه میگم، به امید اینکه تاثیر مثبت روت بذاره، من مانترا خوندم. کارهای خیر انجام دادم، یه کتابی بود که الان جمع شده، مانترای هر کسی رو طبق تاریخ تولدش نوشته، تو اون کتاب تاکید کرده که باید اینکار با احتیاط انجام بشه. اسم کتابش بود: ستارگان و راههای تغییر سرنوشت، یا یه همچین چیزی چون کتابه رو انداختم دور چون خیلی ازش ترسیده بودم. اینه که اسم دقیق کتاب و نویسنده ش یادم نیست. هرکسی مانترا مخصوص خودشو داره، نری بعدا عین من مانترای عمومی بخونی دچار جنون بشی. کارماسوزی شدیدو تجربه می کنی، یه جهنم واقعی از من گفتن بود.

باشه میگم، به امید اینکه تاثیر مثبت روت بذاره، من مانترا خوندم. کارهای خیر انجام دادم، یه کتابی بود ...

منظورت از کارماسوزی شدید چیه.پس مشکل کارتو این بوده که مانترای جمعی خوندی نه برا خودتو.مرسی عزیزم. راستی یه سوال شما بغیر مانترا گفتن تمرین دیگه ای یا پاکسازی چاکراه انجام دادی؟ آخه وقتی چاکراهاتو پاکسازی کنی چشم  سومت اصولی باز میشه وجن نمیبینی

روش خاصی انجام دادی ؟ شما بگو چه کارها کردی صلاح خویش خسروان دانند

اسم دقیقش هست، ستارگان و تآثیر آنها بر سرنوشت و راههای تغییر سرنوشت، الان جمع شده خوشبختانه

منظورت از کارماسوزی شدید چیه.پس مشکل کارتو این بوده که مانترای جمعی خوندی نه برا خودتو.مرسی عزیزم. ر ...

چرا من مانترای خودمو خوندم. منتها چون از مانترای خودم چشمم ترسیده بود بعدش مانترای عمومی هم خوندم. مانترای خودم وقتی از ذهنم میگذره تمام بدنم میلرزه. خدا بگم چیکارش نکنه اونیکه اون کتابو نوشته بود.