2777
2789
عنوان

کاشت ناخن در بارداری

76 بازدید | 6 پست

کسی انجام داده بچه ها؟؟

مشکلی نداره؟؟

من ۷ ماهمه دلم میخواد بکارم

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یو وی ضرر داره اشعه اش 😑 حتی به خانومای باردار توصیه میکنن ضد آفتاب زیاد بزنن بخاطر همین اشعه اونوقت شما میخوای بری کاشت انجام بدی 

مواد کاشت هم با کیفیت نباشه اونم ضرر داره برای جنین

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

این‌دو سه ماهم‌صبر کن دیگه بعدا بکار ضرر داره هرچقدم میگن بازم مواد شیمیایه به رسیکش نمیارزه

ناخنای خودت مگه بلند نشده؟من ناخنام خیلی کوچیک بود ویتامین چون‌زیاد‌میخورم ناخنام خیلی بلند وسفت شده

این‌دو سه ماهم‌صبر کن دیگه بعدا بکار ضرر داره هرچقدم میگن بازم مواد شیمیایه به رسیکش نمیارزهناخنای خ ...

ناخنام خیلی بلند و خوبه اتفاقا

حوصله همش لاک زدن ندارم

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟