واسه اونایی گفتم که هی میان میگن همه دختر شاغل میخوان و تاپیک میزنن با اشک و اه که فرهنگیان قبول نشدیم دختر باید بختش قشنگ باشه ....دختره لیسانس تاریخ میشناسم باباش دکتره یدونه دکتر عمومی گرفتش شاغلم نیست دعا کنین بخت اقبالتون بلند باشه
این همه آدم ازدواج کردن آرامش ندارن و خوشبختی نصیبشون نشده
نجات دهنده تو آینه اس نه شوهر
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
بله ازدواج خیلی مهمه برای جسم برای روح واقعا یار خوب تموم ماجراست ، ولی خوب اون شاغل یه مزیت بزرگ داره که محتاج کسی نیست و سنش بالاتر هم بره دستش جلوی کسی دراز نیست ، متاسفانه موردهای زیادی هست که طفلکا موندن به امید برادر و زن برادر و غیره
باورم نمیشه تو سایت ازدواج برای بعضیا دستاورد بزرگه🤦♀️
خب عزیزم مهمه ...شاید خیلیا دلشون بخواد یه رابطه جنسی توی چارچوب داشته باشن ، عشق رو تجربه کنن، بچه دار بشن ...همه اینا تو قالب ازدواج اتفاق میفته ...اینکه بتونی یه شریک خوب برای خودت و دوران پیریت پیدا کنی اصلا چیز بد و سطح پایینی نیست