2777
2789

بارداری قبلیم سقط شد، اونو هم نمیخواستم به کسی بگم تا مطمن نبودم خانواده شوهرم به بقیه گفتن، این سری تا ۵ ماه نمیخوام بگم الانم تقریبا ۱۵ هفته هستم ، و هنوز به خانواده شوهرم و هیچ کسی جز خانواده خودم نگفتم، 

حالا از این طرفم میدونم وقتی بهشون بگم اگه بگم ۵ ماهمه نارحت میشن و باید بگم هنوز ماه های اوله😌

شما کی اعلام کردین ؟ 

قبل سونوی اِن تی هفته ی ۱۰ و ۱۱

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوست نداری نگو...چیزی هم شد به شوهرت بگو به خانواده اش بگه دلیلتونو...

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

ببین ب مامان باباهاتون بگین ب بقیه نگین

ب خانواده خودت گفتی ب خانواده شوهرت نگفتی؟

بلخره اوناهم مامان بزرگ بابابزرگ بچن

اونام ارزو دارن براپسرشون

بنظر من ک ب اونام بگین

دگ ب هیچکس نگین

من چون شرایط بارداریم خاص بود بعد تعیین جنسیت گفتم

من روز اول به مامانم گفتم اونم زنگ زد به کل طایفه گفت 😂😂

جالبه 😁

منم بخاطر این نمیگم چون یه بار ترسیده شدم 

وگرنه بچه چیز عجیبی نیست که قایمش کنم 

ببین ب مامان باباهاتون بگین ب بقیه نگینب خانواده خودت گفتی ب خانواده شوهرت نگفتی؟بلخره اوناهم مامان ...

بگم بهش مادر شوهرم میگه به بقیه 

من چون میخوام کاملا از سلامت بچه مطمن شم نمیگم