2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو یه خونه؟؟؟؟؟؟؟من مسافرت چند روزه رو که باهاشون میرم اگه یه عالمه کوتاه نیام یه بحث رو حتما مادرشو ...

من بیچاره ک هرروز بحث دازم چی

یه روز میکع چرا ماست برداشتی ازیخچالم

یه روز میگع ماذرت فلانه

یه روز میکع اخ پسرمو چراغذانمیدی لاعرشده

یه روز میکع خداکنه مث عروس فلانی نشی

من بدبخت دهنم بسته ست

میام بالا

باسوهرم دعوامبشه😖

خدایا به امید خودت 

مادرشوهر هر جا باشه پسرش شارژه و عروس میشه توسری خور اون دوتا پدر شوهرم این وسط ماهی گیری می کنه مثلا اگه یه عیبی داری یه اسم زشتی روت می ذاره و با اون اطم صدات می کنه شوهرتم می خنده و کم کم می گه اه چی زنط دارم بابام داره مسخرش می کنه 

خب زندگی جمعی سختیای حاص خودشو داره اما گاهی شرایط ایجاب میکنه ادم با خانواده شوهرش زندگی کنه.من در حال حاضر و قبل ازین دوست نداشتم نه نزدیک خانواده خودم باشم نه همسرم.اما اینده را نمیدونم.حتی چند بار خانواده همسرم و خودش تصمیم گرفتن سه تا خونه ما و خودشون و خواهر شوهرمو یکی کنن اما من مخالف بودم.البته همسرم میگفت ما اونجا زندگی نمیکنیم میدیم اجاره اما من میدونستم نمیشه.

من بیچاره ک هرروز بحث دازم چی یه روز میکع چرا ماست برداشتی ازیخچالم یه روز میگع ماذرت فلانه یه رو ...

اشتباهت همینه دعوا نکن با شوهرت بهش بگو از رفتار های مادرش خسته شودی تا کی ادم چیزی نگه

من قراره باهاشون تو ی ساختمون زندگی کنم...هرچقدررم ک بگی خوبن بازم سخته

خدای مهربان                                 امروز دوباره از خواب بیدار شدم..نفس میکشم... عزیزانم یک روز دیگر در کنارم هستن❤از تو ممنونم                                      

خوب نیست اصلا.

البته بستگی داره طرفت چجوری باشه.

من تا بچه نداشتم یکم بهتر بود.

تو یه ساختمون بودیم. الانه که بچه دارم و حتی تو یه ساختمونم نیستیم رو مخم هستن.هررروز بچه رو میخان ببینن. میخام برم یه شهر دیگه زندگی کنم که دور باشم.

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

من حتی یه ساعت نمیتونم تحملشون کنم هیچ وقت نمیرم خونشون...خداروشکر خونم جداست

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!
اشتباهت همینه دعوا نکن با شوهرت بهش بگو از رفتار های مادرش خسته شودی تا کی ادم چیزی نگه

میگم خودشم میدونه میگه مادرم مریضه

حواسش سرجاش نیس

منم میگم خوبه حواسش اینقد هست که منو تشخیص میده و متلکاش فقط ب منه

خدایا به امید خودت 

فقط موندم من چه ساده بودم تو عقد کردگی به شوهرم اصرار اصرار که بالای خونه بابات اینا یه طبقه بساز بریم زندگی کنیم،اصرار هاااااااا نه اینجوری اصرارررررررررررر خدا رو شکر شوهرم قبول نکرد😁😊😊😊

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙