بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مادرشوهر هر جا باشه پسرش شارژه و عروس میشه توسری خور اون دوتا پدر شوهرم این وسط ماهی گیری می کنه مثلا اگه یه عیبی داری یه اسم زشتی روت می ذاره و با اون اطم صدات می کنه شوهرتم می خنده و کم کم می گه اه چی زنط دارم بابام داره مسخرش می کنه
خب زندگی جمعی سختیای حاص خودشو داره اما گاهی شرایط ایجاب میکنه ادم با خانواده شوهرش زندگی کنه.من در حال حاضر و قبل ازین دوست نداشتم نه نزدیک خانواده خودم باشم نه همسرم.اما اینده را نمیدونم.حتی چند بار خانواده همسرم و خودش تصمیم گرفتن سه تا خونه ما و خودشون و خواهر شوهرمو یکی کنن اما من مخالف بودم.البته همسرم میگفت ما اونجا زندگی نمیکنیم میدیم اجاره اما من میدونستم نمیشه.
فقط موندم من چه ساده بودم تو عقد کردگی به شوهرم اصرار اصرار که بالای خونه بابات اینا یه طبقه بساز بریم زندگی کنیم،اصرار هاااااااا نه اینجوری اصرارررررررررررر خدا رو شکر شوهرم قبول نکرد😁😊😊😊
خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍 یکتا و رستا 😙😙😙