2777
2789
عنوان

يك سوال از ني ني يارها دارم

701 بازدید | 72 پست

شما معيارتون برا تعليق چيه؟

من توي تاپيك مدتي قبل نظر دادم مخاطبم استارتر بود نظرمم مث بقيه عقده اي بازي نيست چون هدفم كمك هست نه از هم پاشوندن زندگي بقيه

بعد يك كاربر اومده روي نظر من ميگه ك نظر خودتو بده برو 

منم بهش گفتم تو هم همين كار كن بعد وحشي بازي در اورده پريده بمن منم جوابش رو در حد توهين خودش دادم اون ده تا بدتر گذاشته روش 

اول بمن ميگه دهنت رو ببند جمع كن منم معادلش ك خفه شو هست گفتم در ادامه حرفاي بدتري بهم زده جالبه منو تعليق كردين سه روز كامنتام حذف كردين ولي اون نه تعليق شد و نه كامنتهاي توهينش بمن حذف شد با اينكه گزارش زدم و منم جواب اخرين توهينش رو ندادم 

جالبه مدتي قبل اينجا كاربرا به سران حكومت فحاشي ميكردن من اسكرينش رو دارم و كاربريشون رو تا چند روز بعدم ميديدم تعليق نشدن ولي يكي بمن توهين كرد من جوابش رو بدم تعليق بشم و خودشم ك توهين شروع كرده تعليق نشه! 

اين بي منطقي تون در برخورد با گزارشها خيلي رو اعصابم بود تصميم گرفتم فعاليتم رو خيلي كم كنم وقتم اينجا حروم نكنم و چون اينجا به چند نفر قول كمك داده بودم ميام گاهي 

همين كارا رو كردين ك كاربراي خوبه سالهاي قبل از اينجا رفتن و دعواگرا و پرخاشگرا اضافه ميشن

توصيه ميكنم وقتي داريد يكي رو بخاطر كامنتش تعليق ميكنيد ي زحمتي بكشيد ببينيد داره ريپلاي ب كي ميزنه و توي همون كامنت متن ريپلاي مشخصه و راحت ميتونيد ببينيد داره جواب فحاشي ميده پس كسي ك خودش توهين فحاشي رو شروع كرده هم تعليق كنيد 

من اينجا دنبال دعوا نيستم ولي اگه ي اشغالي اسم مادرم رو بياره قطعا جوابش رو ميدم منتظر نمي مونم تا شما تشخيص بدين توهين هست يا نه 

@niniyar_1  ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ 

@niniyar_3  ‍

@niniyar_5  

@niniyar_2  

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

لایک کن اسی🙏

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

بهرنگم تعلیق نکردن 😂

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راست میگه بابا چرا اصلا اهمیت نمیدید 

لطفا من رو هم تعلیق کنید بس که خودمو کشتم اهمیت نمیدید

به نام حضرت دوست                                                                            من دوست دارم حال همه خوب باشه                                                 چند وقت نزدیک دوسال خواننده خاموش بودم اینجا                               یکبار هم تعلیق شدم                                                             امیدوارم دل کسی نشکنم      برام دعا کنید دوستون دارم 

در این مواقع فقط نی نی یار تگ کنید جواب ندین.

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

من بخاطر اینکه از عملکردشون انتقاد کردم گفتم عدالت ندارید ۲۱ روز تعلیقم کردن این عقده ای بازی نیست چیه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اینا که نمیان بگن کی دعوا رو شروع کرد

میبینن کدوم کامنت توهین و فحاشی کرده. همونو تعلیق میکنن. حالا میخواد مقصر باشه میخواد نباشه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من بخاطر اینکه از عملکردشون انتقاد کردم گفتم عدالت ندارید ۲۱ روز تعلیقم کردن این عقده ای بازی نیست چ ...

خوبه اخطار مشکی نشدی حیف اکانتت

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

من بخاطر اینکه از عملکردشون انتقاد کردم گفتم عدالت ندارید ۲۱ روز تعلیقم کردن این عقده ای بازی نیست چ ...

یعنی منم اینجوری بگو تعلیقم میکنن برای همیشه

به نام حضرت دوست                                                                            من دوست دارم حال همه خوب باشه                                                 چند وقت نزدیک دوسال خواننده خاموش بودم اینجا                               یکبار هم تعلیق شدم                                                             امیدوارم دل کسی نشکنم      برام دعا کنید دوستون دارم 

اسی جان باهات هم نظرم 

بارها هم گفتم ک تعلیقی ها و ترکوندن تاپیکها ابدا اینجور نیس ک نی نی یارا میگن

منم اسکرین دارم ک حرفای سیاسی تفرقه اندازانه زده شده،طرف امضاشو وقیخانه توهین امیز ب قومیت زده ولی ابدا کاری نمیکنن نی نی یارا،

بعد دیدم ک ن گویا روالشون اینه،ب قول ی دوستی تو تاپیکی گفت ب فلان نی نی یار ک ایا شما از فلان قومین ک هی توهین میکنن و هی کاریشون ندارین؟؟

سلیقه ای برخورد میکنن

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

الان باور كن منم تعليق كنن   مهم نيست 

انگار محتاج اينجاييم اينجا نشد ي جا ديگه سرگرمي هست

من ك هيچوقتم اينجا كمكي بهم نشد رو حساب عادتي ك از سالهاي قبل دارم ميام و اينجا دوست بوديم با كاربرا

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

خوبه اخطار مشکی نشدی حیف اکانتت

اره بخدا فقط یک کلمه گفتم عدالت ندارید

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بهرنگم تعلیق نکردن 😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣میشناسمش

پررو عکس خودشم میزاره پروفایل

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.