2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا ما خانوما همینکه اقایون تحمل میکنیم خودش کلیه و نشونه عالی بودنمونه 😝

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

مهربون باشه دهن ب دهن شوهر نزارهخونه ش تمیز باشه

با این جمله دهن به دهن شوهرش نزاره اونقدر مشکل دارم ک حتی با دیدن کامنت شمام عصبی میشم

اینو نگین تورو خدا

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خوش اخلاق باشه و همیشه احترام طرفش و خانواده اشو نگه داره 

به خودش برسه 

تمیز باشه 

غذاهای خوشمزه بتونه درست کنه(نمیگم وظیفشه و باید همش آشپزی کنه ها میگم بلد باشه وقتی آشپزی میکنه کیف کنی)

از همه مهمتر مادر خوبی باشه اگه بچه دارن 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

یک غر نزنه .ومهربون باشه 

دو تروتمیز مرتب خانه داری اوکی تربیت بچه مهم 

سه همسرش درک کنه 

چهار احترام خانواده همسرش داشته باشه...

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
با این جمله دهن به دهن شوهرش نزاره اونقدر مشکل دارم ک حتی با دیدن کامنت شمام عصبی میشماینو نگین تورو ...

نمیدونم منطورم و شاید بد گفتم عامیانه گفتم سکوت کنه وقتی شوهرش عصبیه

کاری که خودم‌نتونستم انجام بدم و نصف ماه قهریم