2777
2789
عنوان

چهرتون بنظر خودتون قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 51 پست
الان بیاییم بگیم خوشگلیم که یه عده میخورنمون که په این زشت های تو خیابون عمه ی ماست ؟در نتیجه عاقا م ...

بعضیارو میبینم واقعا شبیه اروپاییان بعد با خودم میگم اینا نمیترسن انقدر خشگلن چشم بخورن

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم همتون اعتمادب نفس دارین ن زیبایی  و تحقیقات ب عمل آمده کسایی ک اعتماد ب نفس ندارن همیشه خپشکل تز اب درمیان در واقع باید بگم خوشکلا اکثر اعتماد ب نفس ندارن  ولی همه ی شما اعتماد ب نفس دارین

حالا نصف اینایی که میگن آره خیلی قشنگیم دیدن دارن😂اعتماد به سقف مهمه که اکثرتون دارین😆

والا تو خیابون ک ادم میره میبینه همه خشگلن شبیه اروپاس انگار الان بی نقصه چهره هاشون 

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ

اونایی که براشون مقدوره لطفا عکس هم بزارن

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم