2777
2789
عنوان

چهرتون بنظر خودتون قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 51 پست
منم وقتایی ک صورتم لاغر میشه از خودم متنفر میشم🤦🏻‍♀️

چرا صورت لاغر که خوبه من با کانتور صورت مو لاغر میکنم🥲😂

هیچوقت برای فهمیده شدن فریاد نزنید؛ آن که شما را بفهمد، صدای سکوتتان را بهتر می شنود

عروس مامی جونم میشی 😂

😔😂❤

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خوشگلم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

الان بیاییم بگیم خوشگلیم که یه عده میخورنمون که په این زشت های تو خیابون عمه ی ماست ؟

در نتیجه عاقا ما زشتیم بیرون رفتن هم نمی هراسیم 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

من از نظر خودم خیلی معمولی ام ولی همه میگن خیلی خوشگلی 

چند روز پیش بیمارستان بستری بودم هم اتاقی هام هر دقیقه یه باز ازم تعریف میکردن و قربون صدقم میرفتن 

تو کلاس زبان هم همه میگن خوشگلی 

ولی من قبلا از نظر خودم خیلی زشت بودم اما الان از نظر خودم معمولی ام

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
خودت امتحان میکنید؟تاثیر داشته؟

آره خیلی خوبه 

من قبل بیرون رفتن آیت الکرسی می خونم نه فقط چشم زخم برای هزارتا بلایی که ممکنه سرم بیاد

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

از ۱۰۰ به خودم ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ میدم خودشیفته هم خودتونید😌🖖

بعدش نمیترسی بری بیرون چشم بخوری؟

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ

اره راضی ام. شبیه پروفمم  فقط دماغم کوچیک تر و پوستم سفیدتره.درکل از این بازیگره خوشگل ترم

خیلیییی خوشگل نمیکنم که چشم بخورم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
چرا صورت لاغر که خوبه من با کانتور صورت مو لاغر میکنم🥲😂

آخه من حس میکنم وقتایی ک صورتم پره خوشگلترم

با کانتور خوشگل میشه خب ولی اگه کلا لاغر باشه چنگی ب دل نمیزنه

🌸💓🦢🫀🩰

به نظر خودم خوبم.دیگه نه در حد چشم خوردن

شوهرم میگه س.کسی هست فیست و ابروهات خیییلییی بهم برمیخوره حس میکنه داره فحشم میده از وقتی این جمله را گفته از چهرم بدم اومده دلم نمیخواد خودمو تو آینه ببینم