2777
2789
عنوان

کیا از تنبلی خودشون متنفرن

475 بازدید | 47 پست

آقا من یک عدد ادم خاک تو سر تنبلم دوازده روزه میخوام صب بیدار شم درس بخونم تا لنگ ظهر میخوابم بعدازظهر میگم از فردا صبح.دوباره روز از نو روزی از نو. کنکوری هم نیستم سنم ۲۸ یک دخترم دارم .ی چیزی بگین بهم بربخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای واقعا منم این تابستون شورشو در اوردم

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
باید انگیزه و هدف داشته باشی داری؟

رتبه ۲۴۰ کنکور بودم دانشگاه علامه طباطبایی حقوق خوندم. الان تنبل شدم نمیتونم درس بخونم انگار اصلا انگیزه تو وجودم نیست😟

خب تا خودت نخوای نمیشه

اینهمه وقت داری چرا به پوستت نمیرسی؟ماسک خونگی درست کن عالیه.تاثیرشو که ببینی ادامه میدی

ورزش کردن عالیههه من یه مدت ۵ صبح بیدار میشدم چشام به زور وا میشد.ورزش که میکردم سرحال میشدم

تاپیکای قبلی برای کس دیگه ای بوده و من به تازگی وارد این اکانت شدم.لطفا از اون تاپیکا سوال نپرسید

من هیچوقت واسه درس تنبل نبودم ولی واسه کارای خونه تنبل بودم ‌‌. خودمو اصلاح کردم الان خیلی فعالیت دا ...

دخترم از اول مهر میره پیش دبستانی باید ۷صب بیدارشم.اما این ۱۵ روزو اگه از دست بدم رسما میفتم واسه سال بعد. اقا کمکم کنین😫