2777
2789
عنوان

کیا از تنبلی خودشون متنفرن

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 47 پست
اره خیر سرم ولی هیچی نخوندم.شما وکیلی؟ببین من نابغه بودم تو مدرسه .دیگه از رتبه کنکورم معلومه اما ال ...

من آزمون وکالت هنوز ندادم فوق لیسانس جزا و جرم شناسی نیشابور قبول شدم 

آقایون پیام واسه دوستی ندین حوصله ندارم 🚫
خوش به حالتون،من برای درس خوندن تنبلی کردم الآن باید با استرس انتخاب رشته کنم

ببین من برای کنکور مثل طوفان میخوندم نه خستگی میفهمیدم چیه نه تنبلی. خب نتیجشم دیدم اما الان خیییییلی تنبل و بی انگیزه شدم و خب مسلما ب هیچ جایی نخواهم رسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رتبه ۲۴۰ کنکور بودم دانشگاه علامه طباطبایی حقوق خوندم. الان تنبل شدم نمیتونم درس بخونم انگار اصلا ان ...

الان برای آزمون وکالت میخونی؟

خب طبیعیه چون مدت زیادی از درس دور بودی

خودت رو مجبور کن روزی شده یکی دو ساعت هم بخون 

باورش با تو ، چطوریش با خدا💛
هم خودت هم بچتو مشغول کن مثلا یک کلاسی اسمشو بنویس صبح باشه مجبور بشی بیدار شی من بچه ندارم شوهرمم ص ...

ماشالااااااا چه روتین خوبی👏👏👏 منم با همسایمون قرار گذاشتم از شنبه ساعت ۵بیدارشیم بریم پیاده روی. ازاونجا هم برم کتابخونه ب امید خدا ک بتونم

رتبه ۲۴۰ کنکور بودم دانشگاه علامه طباطبایی حقوق خوندم. الان تنبل شدم نمیتونم درس بخونم انگار اصلا ان ...

از رشتتون راضی هستید؟

با علاقه رفتید سمتش؟

اگر برگردین به گذشته فرهنگیان رو انتخاب میکنی یا حقوق 

پُرمیشوی از آنچه...پُر کرده ای دیگران را

پوست چیه باباجان باید درس بخونم رسیدگی به پوست پیشکش

من بیکارم.دلیلش تنبلی نیست.دلیلش کارای احمقانت بازیای بچه گانت بود.تو میخاستی دانشگاه بری چرا بعد۱۶سال رفتی. 

همیشه جوجه رو آخر پاییز میشمرن

بنظرم تنبلی نیس منم قبلا میگفتم تنبلم ولی فعمیدم این مواقع استرس دارم برای فرار از سختی اینکارو میکنم فرار از باخت فرار از یختی فرار از شکیت فرار از نشدن فرار از مسئولیت فرار از آینده

من بیکارم.دلیلش تنبلی نیست.دلیلش کارای احمقانت بازیای بچه گانت بود.تو میخاستی دانشگاه بری چرا بعد۱۶س ...

منظورتو نفهمیدم عزیزم.

من خودم ک ۱۸ سالگی کنکور دادم رفتم دانشگاه.بعدش ازدواج کردم بچه اوردم از درس دورشدم

ماشالااااااا چه روتین خوبی👏👏👏 منم با همسایمون قرار گذاشتم از شنبه ساعت ۵بیدارشیم بریم پیاده روی. ...

اره خودتو مجبور کن یک مدت سختی بده حتما میتونی

ب ایندش فکر کنی انگیزت بیشتر میشه عزیزم

از رشتتون راضی هستید؟با علاقه رفتید سمتش؟اگر برگردین به گذشته فرهنگیان رو انتخاب میکنی یا حقوق

ببین من با تمام وجود از محیط مدرسه بیزارم چون معلم ها و مدیرو ناظم خیلی بیشعوری داشتیم بخاطر کاری ک نکرده بودم از مدرسه اخراجم کردن سر همون قضیه از مدرسه متنفر شدم و با علاقه خیلی زیاد رفتم سمت رشته حقوق. واقعا هم عاشقشم .اما ب کسی ک الان رتبش خوب بشه و بین این دو رشته مردد باشه و واسش فرقی نداشته باشه فرهنگیان رو پیشنهاد میکنم.