2777
2789

سلام اومدم تاپیک بقیه رو در مورد کبودی خوندم چیزی دستگیرم نشد یکی با بی رحمی گفته سرطان دیگری گفته پلاکت جن دخترم همش دستو پاش کبود میشه ۲۱ سالشه میگم بریم ازمایش میگه مامان دخترا این مدلین مخصوصا اونایی که پوستشون روشن مثل من رگاشون پیدایس همه دوستام دستو پامون کبوده چرا همش فکر مریضی هسی ونمیاد ازمایش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۳۲ سالمه دوتا هم بچه دارم همیشه میبینم دست و پاهام کبودی دارن بدون اینکه ضربه ای خورده باشه،،مادرشوهرم هم همین طوره دکتر هم رفت آزمایش داد یکم پلاکت خونش پایین بود ک بهش دارو داد ولی هنوز کبود میشه

کاش زمان ب عقب بر میگشت 
منم ۳۲ سالمه دوتا هم بچه دارم همیشه میبینم دست و پاهام کبودی دارن بدون اینکه ضربه ای خورده باشه،،ماد ...

چه میدونم اینم سرتق بازی در نمیورد ازمایش میداد خیالم راحت میشد

بعدم میگه اگه اون چیزابی که تو فکر میکنی بود من جراحی لثه کردم دندون کشیدم دوتا خونریزیم بند نمییومد ...

۲۱ سالشه بعد دندون کشیده و جراحی کرده،،،لطفا نزار دخترت مثل من بشه تا دندونش خراب میشه براش درست کن من هم هی میکشیدم یا اهمیت نمیدادم 

کاش زمان ب عقب بر میگشت 
۲۱ سالشه بعد دندون کشیده و جراحی کرده،،،لطفا نزار دخترت مثل من بشه تا دندونش خراب میشه براش درست کن ...

دندون عقل نهفته بود عزیزم مشکل پوسیدگی نداشت داشت دندوناش کج معوج میشد