2777
2789
عنوان

وای منو وسواس فکری اینبار گیر دادم به کبودی تو دستو پا

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 30 پست
اره ،،خودمم همیطورم زخم دستم زود خوب میشه

یعنی الکی نگرانم طبیعیه خدا این گوگا نابود کنه همه چیو میبره پله اخر من دیوونه شدم چشام بسکه سرچ کردم داره کور میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وضعیت روحیتون‌ رسیدگی میخواد. من تو این شرایط قبل از آزمایش بچه م برای روحیه م اقدام میکنم

میگم که وسواس فکری شدید دارم خیر سرم مشاور رفتم گفته دارو درمانی دارو میخورم نسبت به قبل هنوز خوبم این اوضاعم

وای قربون دهنت دعا کن بچه منم مشکل نداشته باشه

عادیه گلم نگران نباش..کلا هرچی حساس باشی بدتره..دکترای امروزی دنبال توهم مریض بودنن  الان اگه ببریش دکتر الکی میترسونتت..ی ازمایش خون ببرش فوقش ازمایش کلی

میگم که وسواس فکری شدید دارم خیر سرم مشاور رفتم گفته دارو درمانی دارو میخورم نسبت به قبل هنوز خوبم ا ...

وسواس رو مستقیم درمان نمیکنن، یعنی مستقیما برا بهبود وسواس دارو بخوری اینا... یه مشکل روحی باعث وسواس میشه اون مشکل اساسی تر رو‌درمان کنید وسواس خودبخودفروکش میکنه. 

مثلا افسردگی

براهمه چیم قرص نخورید

این روحیه همیشه بامامیاد، تا هشتاد سالگی باید قرص بخوریم؟

قلقشو‌بدست بیار بدون دارو بهش مسلط شو،یادبگیر روحیه تو خفظ کنی هرچند راحت نباشه... تفریح، تراپی، مدیتیشن، کسب سروتونین کسب دوپامین...

یعنی الکی نگرانم طبیعیه خدا این گوگا نابود کنه همه چیو میبره پله اخر من دیوونه شدم چشام بسکه سرچ کرد ...

به شدت وسواس دارید سزاغ گوگل اصلانرید خودتون سرگرم کنید موقع وسوسه جستجودرگوگل 

داروها دزمانی براتون لازمه .(حالتون خوب میشه ان شالله (

وسواس رو مستقیم درمان نمیکنن، یعنی مستقیما برا بهبود وسواس دارو بخوری اینا... یه مشکل روحی باعث وسوا ...

ببین ریشه وسواس من یه توده داشتم که مشکوک به بدخیمی بود یعنی نود درصد می گفتن بدخیم تا جواب پاتولوژی بیاد من خودمو تو قبر تصور میکردم نفسم می گرفتم شبی از تنگی فشار دیوارا به هم بدون لباس مناسب می دویدم کوچه اون ادم مگه دیگه ادم قبل میشه دیگه رو بیماری وسواس شدم شوهرم بچه هام

به شدت وسواس دارید سزاغ گوگل اصلانرید خودتون سرگرم کنید موقع وسوسه جستجودرگوگل داروها دزمانی براتون ...

گاهی وقتا میخوام برم گشی قدیمی بخرم در حد جواب دادن تلفن امکانات داشته باشه

وگرنه من اصلا تو فکر مریضی ساده هم نبودم چه برسه به بدخیمیا از اون روز شدم این ادمی که می بینین

به مشکلت توجه کن سعی کن روحیه تو ترمیم کنی، تمرکزتو از مشکلات دخترت بردار. اذیت میشی